Presenečenje ob deseti obletnici kariere

Challe Salle je navdušen nad portretom, ki ga je naslikala Renata Donko. Letos praznuje deset let pevske kariere, v kateri je doživel vzpone in padce.
Fotografija: Nad portretom je navdušen. FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
Nad portretom je navdušen. FOTO: FACEBOOK

Challe Salle, 28-letni slovenski glasbenik, ki navdušuje z glasom, še bolj pa s stasom, na instagramu pogosto deli seksi fotografije, s katerimi oboževalkam buri domišljijo. Priljubljeni raper, ki je v zadnjih letih na naših tleh postal prava zvezda in je trenutno eden najbolj poslušanih izvajalcev pri nas, je prelomnico doživel leta 2017 z uspešnico Lagano, ki je postala prva slovenska reggaeton pesem.


Te dni mladi Vrhničan, ki navdušuje po vsej državi, praznuje deseto obletnico kariere, na kar je izjemno ponosen. To pa zato, ker ne prihaja iz premožne družine in življenje do njega pogosto ni bilo milostno, poleg tega je odraščal brez očeta in je morala njegova mati sama skrbeti zanj in za sestro Majo. Veseli ga, da je postal idol mladih, ob tem pa ne čuti nobenega pritiska, temveč veliko odgovornost.

»Vem, da sem zgled veliko ljudem, predvsem mladim, zato se trudim nanje pozitivno vplivati in jih usmeriti v pravo smer,« je za priložnost, ki mu je bila v življenju dana, hvaležen 28-letni glasbenik, ki je ob okrogli obletnici kariere doživel veliko presenečenje.

Za njegov široki nasmeh je poskrbela umetnica Renata Donko, saj je raperja presenetila s portretom. Slovenska slikarka je v preteklosti nase opozorila s portretom nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, navdušila pa je tudi pevca Enriqueja Iglesiasa, ki mu je leta 2018 pred koncertom v Stožicah izročila sliko. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije