SOSED SE BORI ZA NJENO SRCE

Presenečenje, da te kap! Med snubci v Ljubezni po domače je zagledala njega

Ponekod iskrice že skačejo, drugod jih še skušajo prižigati.
Fotografija: Voditeljica Ljubezni po domače Tanja Postružnik Koren. FOTO: TV-spored
Odpri galerijo
Voditeljica Ljubezni po domače Tanja Postružnik Koren. FOTO: TV-spored

Kakšna presenečenja so pripravili sodelujočim v Ljubezni po domače! Na prvi zmenek so jim poslali ljubezni željne, ki jih med pisemskimi kandidati ni bilo. Za nekatere je bilo presenečenje skoraj šok.

Pred Nado Zajc se je pojavil Ibrahimi iz Celja. Med fotografijami, ki jih je Nada dobila, njegove ni bilo, njena prva opazka pa je bila, da je druge narodnosti in da je njegova polt drugačna. Ibrahimi išče sorodno dušo, njegova slovenščina pa je precej dobra, zaradi česar je tudi pogovor z Nado lepo stekel. Nada je po zmenku dejala, da je bilo prijetno. 

Na skrivnostni zmenek se je vrnila Nataša Masten, ki smo jo spoznali v prejšnji sezoni – takrat se je potegovala za Mitjo, tokrat pa bo tekmovala za naklonjenost Jureta Strune. Nataša pravi, da so se iskrice kresale, upa pa, da obojestransko.

Drago Kosmač je spoznal Maro Sučić iz Zagreba. Njemu se je zdela prijetna, tudi ona je v kamero dejala, da ji ni žal, da je prišla.

K Juretu Novaku je prisedla Špela Leskovar, ki je sicer nekoliko višja od njega. Špela je na koncu zmenka dejala, da ni začutila iskric med njima, a da se bo pustila presenetiti. Jure komentiral, da je Špela simpatična punca, ali je tista prava, pa bomo šele videli. 

Mijo Rovtar je presenetil znan obraz. Za njeno mizo je namreč prisedel kar sosed Lovro. Po nekoliko nerodnem začetku so se stvari očitno odvile v pravo smer, saj je Mija na koncu dejala: »Verjetno bom še šla z njim na večerjo.« 

Po slepih zmenkih je sledilo še spoznavanje preostalih kandidatov. Nekaterim je srce poskočilo, nekateri pa so bili presenečeni. Ženske so z očmi požirale Jureta Struno, ki da je v živo videti še bolje kot na posnetku. Med Mijinimi snubci se je pojavil še eden, ki jo pozna od prej. Kot je povedal, sta se spoznala na kolesarjenju, toda sosed je samo eden, je duhovito pripomnila Mija. Ko so kandidatke prvič uzrle Jureta Novaka, so pripomnile, da je majhen, a po spoznavanju je manjkajoče centimetre nadoknadil ... Draga je na hitrem zmenku presenetila javnosti že znana Rasema, ki upa, da bo v tretje našla srečo. Takoj se mu je vrgla v naročje, tudi pogovor je bil precej vroč, zaradi česar je Drago zardeval ... Kako trdni temelji bodo postavljeni, pa bomo kmalu videli.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas