SPOMINI

Prepoznate kuharskega mojstra na fotografiji iz otroštva?

Ob fotografiji je šaljivo opozoril na srajce. Te so včasih skupaj s pričeskami vzrok, da marsikdo izmed nas svojih fotografij iz devetdesetih ne želi pokazati.
Fotografija: Luka Jezeršek v družbi mame in bratov. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Luka Jezeršek v družbi mame in bratov. FOTO: posnetek zaslona

Kuharski mojster Luka Jezeršek, ki sedi na sodniškem stolčku že od prve sezone slovenskega Masterchefa, je na instagramu objavil prisrčno fotografijo iz svojega otroštva, ob njej pa zapisal: »Keri malinovci!« Ob tem je opozoril na srajce, ki jih imajo oblečene.

Na fotografiji so vsi štirje brati Jezeršek – Luka, Rok, Martin in Jure v družbi njihove mame. Kot je Luka v javnosti že večkrat poudaril, se bratje zelo dobro razumejo, čeprav so tudi poslovni partnerji. Pred nekaj leti so namreč postali solastniki v družinskem poslu, kjer vsak vodi svoje področje.

Prepoznate malega Luko na fotografiji? Po našem mnenju je tudi v odrasli dobi ohranil večino otroških potez. Bistveno pa se je spremenil njegov modni okus. Ali pa je treba to pripisati zgolj drugemu modnemu trendu? Če niste rojeni v tem tisočletju, se verjetno spomnite tudi kakšnega svojega pisanega kosa oblačila iz tistega obdobja.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije