SKUPAJ

Postali sta sodelavki

Objavljeno 22. september 2019 20.52 | Posodobljeno 22. september 2019 16.43 | Piše: A. K.

Kaly Kolonič in Daša Podržaj sodelujeta na umetniškem področju.

Ne manekenske, združile so ju umetniške vode. FOTO: OSEBNI ARHIV
Čeprav bi mislili, da bosta Daša in Kaly zakuhali skupni modni projekt, glede na to, da je Daša manekenka, Kaly pa lastnica licence World Top Model Slovenia, pa ju ni združil modni, temveč umetniški svet.

Kaly Kolonič, ki je ena izmed vodilnih slikark energijskih slik v Sloveniji, so povabili na največji kulturni in umetniški dogodek pri nas Art Expo, ki se bo odvijal med 12. in 16. septembrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Kaly bo razstavljala slike skupaj s 300 povabljenimi umetniki iz 30 držav, v ekipi Art Expo pa je tudi Daša Podržaj, ki dela za korporacijo AAMI, ki Art Expo organizira.

Lepotici sta združili moči in postali sodelavki, saj bo Kaly vodila slavnostno odprtje. Najbolj se veseli urejanja svojega razstavnega prostora, saj se ji bo z razstavo umetniških slik pridružil tudi njen oče. Le tri dni po Art Expu Kaly in Dašo čaka še ena skupna razstava v galeriji Velenjka v Velenju, za katero Kaly pravi, da bo nekaj posebnega, saj bo to razstava treh generacij. Poleg njenih in očetovih slik bodo na ogled tudi tiste njenega sina Arta, ki je svojo prvo sliko na platnu naslikal že pri enem letu. 
Deli s prijatelji