TEMATSKA ZABAVA

Posebna poroka slovenske pevke: ona je nosila pištolo, on pa metlo

Objavljeno 31. oktober 2020 17.03 | Posodobljeno 31. oktober 2020 17.19 | Piše: Š. R.

Praznovala sta sedmo obletnico.

Hajdi Korošec Jazbinšek je danes uspešna podjetnica. FOTO: Ana Ravnak
Te dni, ko sta z možem Urbanom Jazbinškom praznovala sedmo obletnico poroke, je pevka in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek na instagramu objavila utrinka z njunega velikega dne. Kot je razkrila, je bila poroka nekaj posebnega. Že vabila so bila takšna, saj sta nanje natisnila fotografije, na katerih ona v rokah drži pištolo, on pa metlo. »Reakcije so bile zanimive in zabavne, nasmejala sva veliko ljudi,« je povedala v videu.

»Bila sem na veliko maratonskih porokah, ki trajajo ves dan. Zvečer, ko bi se morala zabava šele začeti, pa si že povsem izmučen,« je dejala Hajdi. Tako se je njuna poroka začela ob 18. uri, imela pa sta prav posebno tematsko zabavo.

image
Vabila na poroko so bila nekaj posebnega. FOTO: Instagram


»Veliko sem razmišljala, kakšno tematiko si izbrati, kako zadovoljiti vse okuse, povabljeni so bili tako mlajši kot starejši. Odločila sva se za disko, ki ga imajo po navadi vsi radi.« V tem slogu je bila poročna torta, od svatov pa sta želela, da se tako tudi oblečejo. »Veliko se jih je tega držalo, je pa bilo smešno, ko so se v teh opravah zbirali v cerkvi.«

Zabava z didžejem je kajpak uspela, vsak gost pa je na koncu tudi dobil darilo z zgoščenko disko hitov.

image
Disko poroka Hajdi in Urbana. FOTO: Instagram
Deli s prijatelji