GALERIJA

Posebna čast za Tino Maze, blestela je tedaj in zdaj

V Galeriji Velenje je dobila svojo razstavo.
Fotografija: Tina Maze je sooblikovala linijo nakita Lencia. FOTO: Zlatarna Celje
Odpri galerijo
Tina Maze je sooblikovala linijo nakita Lencia. FOTO: Zlatarna Celje

Številna priznanja in častitljive nagrade je za svoje športne dosežke v času kariere že prejela najboljša slovenska alpska smučarka vseh časov Tina Maze. Njena kariera je posebej vtisnjena v knjigi, ki jo je napisal letos umrli novinar Dela Vito Divac, zdaj pa je dobila tudi svojo razstavo.

Posnetke, ki jih je zlasti za promocijo njene kolekcije nakita Lencia, v sodelovanju z Zlatarno Celje, ustvaril fotograf Peter Marinšek bodo namreč od sobote, 19. junija, dalje na ogled v Galeriji Velenje. »Razstava je pregled nekajletnega ustvarjanja oglaševalskih posnetkov velenjskega fotografa Petra Marinška z našo najboljšo smučarko vseh časov Tino Maze, ki se je v tej akciji izvrstno izkazala kot model,« so zapisali v vabilu in dodali, da so posnete fotografije delno studijsko delo, precej pa jih je tudi iz narave in z drugih lokacij.

Fotografije si je v živo ogledala tudi Mazejeva in tako kot na fotografijah blestela v elegantni opravi. Sledilce je povabila k ogledu razstave, ki bo odprta do 17. julija.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas