SIMPATIČNA KMETICA

Vesna iz Ljubezni po domače našla ljubezen?

Pravi, da ji trenutno v življenju nič ne manjka, le na ljubezenskem področju bi lahko bilo malo pestrejše.
Fotografija: Vesna je bila med gledalci zelo priljubljena. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Vesna je bila med gledalci zelo priljubljena. FOTO: Voyo.si

Že nekaj časa ni bilo glasu o Vesni Šošterič, ki smo jo spoznali v oddaji Ljubezen po domače. Poklicali smo jo in izvedeli kar nekaj sočnih novic.

Tujcem niso odpirali 

Seveda nas je zanimalo, kako je Vesna preživljala izolacijo in povedala nam je, da ni bilo časa za počitek. »Na kmetiji se vedno najde delo, zato nam ni bilo dolgčas. Pazili smo, da nismo sprejemali obiskov niti nismo hodili med ljudi. Koronavirusa pa se nisem bala.« Vesna sicer prihaja iz občine Šmarje pri Jelšah, ki so jo nekateri poimenovali celo slovenski Vuhan.

Preberite tudi: 
Vesna Šošterič prekinila molk: Miha je odpisan, poročila bi se z Blažem


Na kmetiji imajo 21 jelenov, ukvarjajo pa se s prodajo mesa in suhomesnih izdelkov. Prodajajo tudi govedino in v času koronavirusa je prodaja znatno poskočila. Ima tudi brunarico, ki jo bo lahko oddajala v turistične namene. 

Vesna Šošterič. FOTO: Pop TV
Vesna Šošterič. FOTO: Pop TV

Ljubezensko življenje počiva

Vesna smo povprašali tudi, kako je kaj z njenim ljubezenskim življenjem, in povedala nam je, da se z nekdanjimi snubci še vedno sliši po telefonu, predvsem z nekdanjim zaročencem Mihom in Joškom. O novih je bila skrivnostna, pa vendar nam je razkrila, da obstaja nekdo, ki ji je še posebej všeč, spoznala pa ga je po šovu. Težava je v tem, da noče priti na kmetijo in da bi raje videl, da se ona preseli k njemu. 

Poletni dopust bo letos preživela kar v Sloveniji, saj je skeptična glede potovanja na Hrvaško. »Odšla bom na naše morje ali pa v kakšne toplice.« Pravi, da ji trenutno v življenju nič ne manjka, le na ljubezenskem področju bi lahko bilo malo pestrejše.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije