PRIMITIVIZEM

Ta ljubljanski politik bi Tino Maze zaradi cepljenja izgnal iz države

Najboljša slovenska alpska smučarka javno pozvala k cepljenju, odzivi pa zelo burni. Nanjo se je, češ da je janšistka, spravil tudi član ljubljanskega mestnega sveta.
Fotografija: Tina Maze, nekdanja alpska smučarka. FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Tina Maze, nekdanja alpska smučarka. FOTO: Uroš Hočevar

Najboljša slovenska alpska smučarka vseh časov Tina Maze je nedavno prejela prvi odmerek cepiva proti covidu 19. Kot je sporočila na družbenih omrežjih, se je za to odločila pol leta po preboleli bolezni. V videu je tudi javno pozvala k cepljenju, kar je izzvalo zelo burne odzive.

image_alt
Nepričakovano: Tina Maze stopila pred kamero. To je razkrila (VIDEO)

Gnev anticepilcev

Da ima še vedno posebno mesto v slovenskih srcih, razkriva množica komentarjev pod njeno objavo na družbenih omrežjih. Čeprav je med njimi tudi veliko odobravanja in pozitivnih sporočil, so gnev zaradi njene odločitve izražali številni proticepilci. Očitajo ji, da je prodana duša, da je to naredila za denar in da jih je s svojo potezo razočarala.

»Žalostno, kaj vse bi naredili za denar Še nekdo, ki se je prodal farmacevtski mafiji.«
»Groza..ne bi si mislila, da boš ti to storila in še promovirala po vrhu. Ja, žalostno, kaj dela denar«
»Bil Sem velik Fan. BIL«


Za enega najbolj žaljivih komentarjev pa je na twitterju poskrbel kar ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha, ki se je na twitterju samooklical za 'kolesarskega župana Ljubljane'. Ta je Mazejevi očital, da je 'janšistka' in jo izganjal iz domovine.

Številni negativni komentarji so se zgrnili nad Mazejevo. FOTO: Twitter
Številni negativni komentarji so se zgrnili nad Mazejevo. FOTO: Twitter

 

Ste pozabili, kaj je naredila za nas?

Tinini sledilci so ogorčeni nad komentatorji.

»Ko je Tina dobr smucala in dosegala zmage ste jo mel radi dobesedno vsi, jo nosil po rokah, bli ponosni da je nasa... jo pohvalil.. ste bli na njeni strani in smo skupaj bili veseli na njen uspeh. Zdej ko se je odlocila nekaj zase in za svoje telo jo pa sovrazite. Zdej pa ni vec vasa/nasa? Zdej je samo se en navadni nihce kljub temu da nam je priborila miljon pokalov, globusov. Da se tako delimo ni vec normalno. Tina je razlog da nas poznajo povsod po svetu. Teli komentarji niso fer. Prehitr ste pozabl kaj je dala domovini. Vsak naj poslusa svoje telo in se odloci zase. Tina Maze si pa tega v tem trenutku ni zasluzila ne glede na vse. Ne glede na to kaj je nardila danes, vceraj ali bo naredila jutri je oseba na katero bi mogli bit Slovenci samo ponosni in nic drugega,« so besede Tjaše, ki bodo marsikomu dale misliti.

Kaj si o primitivnem izpadu ljubljanskega politika misli naša športna zvezda, bomo objavili, ko prejmemo njen odziv.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije