BESNA

Poglejte, kako so hoteli potegniti Nado

Začetnemu navdušenju nad svinjakom, kjer so bile slovenske znamenitosti, je sledilo razočaranje, ki je bilo iz minute v minuto večje.
Fotografija: Gospodarica Nada bo temeljito razmislila, ali bo sploh še prišla na posestvo. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Gospodarica Nada bo temeljito razmislila, ali bo sploh še prišla na posestvo. FOTO: Voyo

V letošnji Kmetiji se dogaja marsikaj in na poti do zmage bo treba dati vse od sebe, tudi lagati. Po prepiru in navodilih za nalogo je na posestvo prišla gospodarica Nada. Začetnemu navdušenju nad svinjakom, kjer so bile slovenske znamenitosti, je sledilo razočaranje, ki je bilo iz minute v minuto večje. Najprej zaradi tlakovcev, ki so bili položeni tako, da bi si na njih kdo utegnil polomiti noge. Posebej jim je naročila, da mora biti porabljen ves material, ob pregledu kamina, ki bi ga morali očistiti, pa je sledil nov šok: za drva so namreč vanj skrili neporabljene tlakovce, kar jo je vrglo iz tira.

»Lažem Nadi, ker sem hotela rešiti situacijo. Fantje so mi povedali ...« je priznala v kamero Tanja. A ko jo je Nada vprašala, ali je vedela, da je to skrito v njem, ji je brez razmišljanja odgovorila, da ne. 



»Kdo je tole tako naredil? Jaz sem rekla, da je treba tole očistiti. A še tlakovce ven zložimo, da vidimo, ali ste sploh 'spucali'?« je bila besna.

Kritična je bila tudi do postavljenega mostu, ki da ni nič podoben mostu, ampak bolj splavu. Še bolj žalosten pa je bil pogled na rože, ki se sušijo kot za šalo. »Jaz sem čedalje bolj jezna na vas,« je dejala, v naslednjem trenutku pa je celo obžalovala, da je njena noga sploh stopila skoti vrata. 

Tekmovalce letošnje Kmetije je okarala in jim svetovala, da je bolje, da nič naredijo, če delajo tako, kot so do zdaj. 

»Dovolj dolgo sem na svetu, da me ne boste okrog prinašali,« je bila jasna. Na koncu je s posestva odnesla še pivo, ki so ga pripravili v kulinaričnem izzivu, in povedala, da naloga, kar se nje tiče, ni opravljena.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije