Poglejte, kaj je Kolinda naredila Melanii (FOTO)

Hrvaška predsednica je bila na debati pred volitvami v središču pozornosti tudi zaradi svoje obleke.
Fotografija: Kolinda Grabar Kitarović se poteguje za nov predsedniški mandat.
FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kolinda Grabar Kitarović se poteguje za nov predsedniški mandat. FOTO: Reuters

Prva dama ZDA, Slovenka Melania Trump, slovi kot ena najlepših boljših polovic svetovnih voditeljev. Da ima elegantna Sevničanka zelo prefinjen okus in s svojo izbiro oblek redko zgreši, ji (hočeš nočeš) priznavajo tudi tisti, ki se nikakor ne strinjajo s politiko njenega moža, predsednika ZDA Donalda Trumpa. Zato ne preseneča, da ima Melanijin modni slog tudi posnemovalke, med katerimi je ena najbolj znanih hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Sinoči je bilo na Hrvaškem edino televizijsko soočenje pred prihajajočimi predsedniškimi volitvami 22. decembra. V središču pozornosti je bila ponovno Grabar Kitarovićeva (51), ki je na soočenje v studi HRT prišla kot kopija naše Melanie. Hrvaška predsednica je izbrala svetlomodro obleko, pri kateri je bilo vsem takoj jasno, da je bil njen navdih obleka, ki jo je Melania nosila, ko je 20. januarja 2017 njen mož v Washingtonu prisegel kot predsednik ZDA. Svetlolasa Hrvatica je imela celo zelo podobno pričesko kot pred slabimi tremi leti Melania. Edina razlika je, da je Melania k obleki modne hiše Ralph Lauren nosila bele rokavice.

»Si je Kolinda izposodila obleko od Melanie?« je na twitterju komentiral eden izmed uporabnikov, številni mediji pa pišejo, da je bila kot Melanijin klon. Tokrat ni prvič, da je Kolinda oblekla omenjeno svetlomodro 'Melanijino obleko'. Lani jo je nosila, ko je v predsedniški palači gostila predsednika Izraela.

Obleka, ki jo je nosila Melania:
Melania in Donald Trump. FOTO: Getty Images
Melania in Donald Trump. FOTO: Getty Images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije