KMETIJA

Po vrnitvi na posestvo tekmovalce pričakal grozljiv prizor (FOTO)

Nad posestvo so se zgrnili črni oblaki.
Fotografija: Tekmovalci po dvoboju niso bili najbolje razpoloženi. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Tekmovalci po dvoboju niso bili najbolje razpoloženi. FOTO: Voyo.si

Resničnostni šov Kmetija se počasi bliža finalu. Družina iz tedna v teden šteje manj članov. Tokrat je bil na vrsti moški dvoboj. Med seboj sta se pomerila Tom in Rene. Oba sta si srčno želela uvrstitve v prihodnji teden. Še pred začetkom boja pa je za presenečenje poskrbel Tom, ki je našel skrivni namig, ta pa mu je prinesel prednost v areni. Svoj boj je začel z eno vrsto manj, kar pa mu ni prineslo zmage. V napeti tekmi je Reneju prvemu uspelo najti pravi ključ in sestavil je piramido iz avtomobilskih gum.

Preberite tudi: 
Sara v solzah: Njena mama je umrla po koncu oddaje​
Nežnost v Kmetiji: kamere ujele Jana in Tanjo​
Tom se je zlomil, solze so mu vzele besede​


»Družini želim, da zmaga najboljši in da se ne bodo toliko sekirali, ko pridem nazaj,« je povedal v slovo. Najbolj je vse skupaj prizadelo Luka, saj sta s Tomom postala prava prijatelja. Brez besed pa je ostal dvojček Tilen, ki je samo skočil Tomu v objem, obraz pa so mu prekrile solze in rdečica.

Dva klana

Marjana in Luka sta našla mrtvega petelina. FOTO: Voyo.si
Marjana in Luka sta našla mrtvega petelina. FOTO: Voyo.si
Na posestvu sta tako ostala dva klana. Dvojčka ter Luka so izgubili enega izmed svojih močnih zaveznikov, Rene pa se je pridružil dekletom. Naslednji tedni bodo čedalje bolj napeti. Finala se za zdaj lahko veseli le Luka, saj ima v njem že zagotovljeno mesto.

Po prihodu na posestvo pa sta Marjanca in Luka doživela neprijetno presenečenje. Na tleh je namreč ležal mrtev petelin. Upokojenki nikakor ni bilo jasno, kaj se je zgodilo. Prepričana je, da so se nad posestvom zgrnili črni oblaki, saj se slabi dogodki vrstijo eden za drugim: najprej težave s kravo Princeso, neuspešni so bili z nalogo, zdaj pa še to ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije