INCIDENT

Po tleh so leteli kozarci: Polona nam je razkrila ozadje burnega prepira z Lauro

Dekleti smo vprašali, kaj je bil vzrok incidenta v mariborskem lokalu.
Fotografija: Laura in Polona sta v šovu postali prijateljici. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Laura in Polona sta v šovu postali prijateljici. FOTO: Pop TV

Konec tedna je po družbenih omrežjih zaokrožil posnetek prepira med Lauro in Polono, ki sta v soboto zvečer obiskali mariborski gostinski lokal. Sprva sta se podali v besedni prepir, nato pa so začeli po tleh leteti kozarci. Spomnimo, Laura nam je po koncu snemanja šova povedala, da sta s Polono postali kot zmešani sestri in da veliko časa preživita skupaj.

»Kaj je s tabo? Zdaj so mi povedali. Celo oddajo sem te zagovarjala, ti pa z njimi sediš. Kaj je s tabo, budalo? Samo iz sebe delaš budalo!« je slišati Polono, ki je v baru pristopila k mizi, za katero je še z dvema ženskama sedela Laura. Do njiju je tedaj prišel neznanec in ju poskušal pomiriti, a so se strasti le še bolj razvnele. »Jaz delam budalo iz sebe?« je vprašala Laura, ki ji je nato prekipelo, z mize je zabrisala na tla kozarec, nato pa je enako naredila tudi Polona.
 

Polona: Pustila me je samo


Lauro in Polono smo povprašali, zakaj je prišlo do prepira, saj sta sicer po koncu šova postali prijateljici.  Kot nam je pojasnila Polona, je konec tedna v Mariboru obiskala Lauro. Pričakovala je, da bosta čas preživeli skupaj. »Potem sva bili v lokalu, ki ga Laura promovira. Tam me je malce zapostavljala in se družila z drugimi, zato sem bila bolj kot ne sama,« je pojasnila Polona in dodala, da je zaradi tega postala slabe volje. Potem pa je izvedela še, da se je Laura prejšnji teden sestala z Nino R., ki je v šovu veliko udrihala po Lauri. »To me je res presenetilo. Nina jo grdo žali v oddaji, zato sem mislila, da se bo Laura bolj postavila zase. Na ta način sama iz sebe dela norca, zato sem jo vprašala, kaj je z njo narobe,« je še dodala 18-letnica.

Kmalu so po tleh leteli tudi kozarci, saj kot pravi Polona, sta obe temperamentni ženski. Za zdaj se strasti še niso pomirile, a kot pravi, verjame, da se bosta pogovorili. »Mislim, da bova tudi čez to šli in bo vse v redu,« sklene mlada svetlolaska.


O slavnem prepiru smo se pogovarjali tudi z Lauro. Njeno plat zgodbe bomo objavili jutri.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas