GANLJIV ZAPIS

Po smrti voditeljice se je oglasila Savina: Ena beseda lahko stre srce

Slovenka poudarja, da imamo izbiro ter da naj vedno izberemo prijaznost.
Fotografija: Savina Atai. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Savina Atai. FOTO: Facebook

Smrt priljubljene britanske voditeljice Caroline Flack, ki si je v 41. letu starosti vzela življenje le nekaj ur za tem, ko je izvedela, da ji bodo sodili zaradi napada na partnerja Lewisa Burtona, je šokirala Britance. Priljubljena voditeljica številnih televizijskih šovov, ki je imela pred leti kratkotrajno razmerje z britanskim princem Harryjem, je bila v veliki stiski in depresiji, saj je bila prepričana, da je njene kariere zaradi sojenja konec.

Njena tragična usoda se je dotaknila tudi Savine Atai. Slovenska zagovornica zdravega in poduhovljenega načina življenja je ob smrti voditeljice vsem položila na srce, da bodimo prijazni drug do drugega, saj »nikoli ne vemo, kaj se nekomu dogaja«.

Besede ubijajo, besede zdravijo

»Ena beseda lahko do konca stre srce ali pa pripomore k temu, da nekdo, ki bi sicer obupal, začuti žarek upanja. V svetu, kjer smo lahko kar koli, izberimo prijaznost,« je še dodala. O Flackovi je dodala, da je bila tarča zbadanja na spletu ter da je imela svoje demone, kot jih imamo vsi: »Ne, ni bila popolna, kot ni nihče. Prav je, da vsi za svoja dejanja odgovarjamo in prevzamemo odgovornost. Ni pa prav, da druge podiramo takrat, ko najbolj potrebujejo, da jih dvignemo.«
 
Preberite tudi:
Savina Atai v objemu drugega ujeta na počitnicah (FOTO)

»Tudi mene življenje uči prijaznosti in ponižnosti. Tudi jaz bi bila lahko v preteklosti bolj prijazna in mi je neskončno žal za vsakič, ko nisem bila. Težko je biti prijazen, ko nam nekdo naredi krivico in do nas ni prijazen. A to je edina pot. Edino tako bomo zacelili svet. In sebe,« je še dodala in zaključila, da besede ubijajo in tudi zdravijo.

Celoten Savinin zapis lahko preberete tukaj:
Zapis Savine Atai. FOTO: Facebook
Zapis Savine Atai. FOTO: Facebook

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije