Plestenjak šokiral: To je zadnji intervju, sedaj se poslavljam

V iskrenem pogovoru z voditeljem Davidom Urankarjem je razkril, da je to zadnji intervju.
Fotografija: Jan Plestenjak si bo vzel leto in tri mesece odmora. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Jan Plestenjak si bo vzel leto in tri mesece odmora. FOTO: Youtube

V podkastu znanega televizijskega voditelja in poznavalca avtomobilov Davida Urankarja je gostoval Jan Plestenjak. Čeprav je beseda tekla o motorjih in avtomobilih, je Jan razkril marsikaj, tudi svoje življenjske nazore. Proti koncu intervjuja pa je šokiral marsikoga, saj je povedal, da je to njegov zadnji intervju in da si bo vzel leto in tri mesece odmora. Urankar je dejal, da je zelo počaščen, da si je vzel čas zanj, in izrazil občudovanje, da zna Jan tudi kdaj pritisniti na zavoro in si vzeti čas zase. 

»Jaz sem zdaj videl – 'v koroni' –, kako so vsi objavljali na instagramu razne koncerte s kavča, samo da me ne bo kdo pozabil. Naprej, nobeden od nas ni tako pomemben, da bi se z nami ljudje zelo obremenjevali. Ljudje imajo otroke, položnice, zdravstvene domove, treba je zaslužiti in preživeti.« Tako je Jan okrcal nekatere glasbene kolege.

Jan bo sicer dokončal album, napovedal pa je tudi, da se bo pripravljal na megakoncert v Stožicah, ki bo leta 2021 v oktobru. Poleg tega bo fizično treniral, da bo v formi za vse nastope po premoru. Razkril je tudi, da bo raziskal Slovenijo, verjetno bo pri tem uporabil tudi turistični bon, ki ga bodo prejeli vsi državljani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije