NA FILIPINIH

Peščeni podvigi slovenskega mistra

Matjaž Mavri Boncelj je na Filipinih deskal na pesku.
Fotografija: Mladi mister priznava, da ljubi adrenalin. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mladi mister priznava, da ljubi adrenalin. FOTO: Instagram

Čeprav nam vreme te dni ni ravno naklonjeno, se aktualni slovenski mister Matjaž Mavri Boncelj greje s prijetnimi spomini. Povsem svežimi še, pravzaprav, saj so stari komaj kakšna dva meseca. Na finalnem izboru na Filipinih namreč ni spoznal le veliko ljudi, ampak je prvič v življenju poskusil tudi nekaj novih stvari.
Mladi mister priznava, da ljubi adrenalin. FOTO: Instagram
Mladi mister priznava, da ljubi adrenalin. FOTO: Instagram

Poleg lokalne kulinarike, ki ga je navdušila zaradi res opazne drugačnosti, je na svoj račun prišel tudi kot športnik. Doma v glavnem redno trenira borilne veščine, na Filipinih pa je v sklopu finalnega izbora za uradno najlepšega zemljana deskal v puščavi, kar je bilo zanj posebno doživetje.


Čeprav je na deski na pesku stal prvič, se je odrezal najbolje med vsemi, ki so se odzvali peščenemu izzivu. Nekateri sotekmovalci mu celo niso povsem verjeli, da tega ni poskusil še nikoli prej. Matjaž nam je zaupal, da so na Filipinih deskali v poletnih oblačilih in na toplem soncu, puščavski pesek pa je nekaj povsem drugačnega kot sneg, vsaj kar se deskanja tiče. Navdušila ga je tudi vožnja z džipom. Doma ničesar od naštetega ne bi mogel preizkusiti, zato je še kako prišel na svoj račun.

»Adrenalinski športi mi zelo ustrezajo, že lani me je navdušil kanjoning, ki sem ga obiskal v sklopu adrenalinskih doživetij paketov Zvezdar skupaj z ekipo Mister Slovenije. V prihodnosti si želim še na kakšen adrenalinski podvig, do takrat pa se bom zadovoljil s supanjem po Bohinjskem jezeru,« pravi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije