Pahorja napadli zaradi nove pričeske

Tudi predsednik republike si je privoščil tretma pri frizerju. Državljani in državljanke ob njegovi objavi niso molčali.
Fotografija: Končno se je prepustil spretnim rokam svojega frizerja. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Končno se je prepustil spretnim rokam svojega frizerja. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Tudi Borut Pahor je tako kot številni Slovenci in Slovenke nestrpno čakal na odprtje frizerskih salonov, ki so prve stranke sprejeli v ponedeljek. Že pred časom se je na svojem profilu na instagramu pošalil, da bo imel zaradi zaprtih frizerskih salonov nemalo težav s krotenjem las.
Še pred časom ga je skrbelo, da bi bil lahko kmalu videti takole ...
Še pred časom ga je skrbelo, da bi bil lahko kmalu videti takole ...

»Marsikdo se sprašuje, kako bomo brez frizerja. Jaz, recimo, utegnem biti videti približno takole kot v šolskih letih. Imel sem tako frizuro kot Katjuša, v katero sem bil zaljubljen,« je zapisal in dodal fotografijo iz šolskih let, na kateri ima daljše lase, postrižene na lonec. Zadnje tedne se je na vse pretege trudil, da bi bil videti spodobno, nato pa je le napočil dan d, ko se je lahko prepustil spretnim rokam svojega dolgoletnega frizerja. »Končno spet pri frizerju in prijatelju Maretu. Kot bi bila sredi zapletenega kirurškega posega. Ni bilo nevarno, je pa bilo odrešujoče,« je priznal Pahor, z objavo pa je sprožil val ogorčenja.


Oglasili so se številni Slovenci in Slovenke, ki mu očitajo nečimrnost v časih, ko so ljudje v veliki stiski. »Kdaj boste javno pohvalili naše aktivne sodržavljane in obsodili korupcijo? Kdaj boste obsodili napade politikov na medije?« ga je vprašal nekdo, spet drugi pa je zapisal: »Državo nam ubijajo, vi se pa delate norca. Hlapec.«

Pahorjeve objave budno spremljajo tudi v drugih državah, komentarji pa so vse prej kot laskavi. »Vam Slovencem ni lahko s tako norim predsednikom,« je brez dlake na jeziku zapisal neki Pahorjev sledilec iz tujine. Predsednik se na kritike ni odzval, je pa zato izjemno zadovoljen z osveženo pričesko. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije