SPREMEMBE

Pahor objavil, kakšen bi bil brez frizerja (FOTO)

Tudi predsednik države se ubada z manjšimi težavami zaradi zaprtja frizerskih salonov.
Fotografija: Borut Pahor. FOTO: Voranc Vogel, Delo
Odpri galerijo
Borut Pahor. FOTO: Voranc Vogel, Delo

Predsednik države Borut Pahor ima velike državniške skrbi zaradi koronavirusa, zato se s tem, kje se bo strigel, ne obremenjuje preveč. Vsaj tako pravi.



»Marsikdo se sprašuje, kako bomo brez frizerja. Jaz, recimo, utegnem zgledati približno takole, kot v šolskih letih. Imel sem tako frizuro kot Katjuša, v katero sem bil zaljubljen,« je zapisal Pahor in dodal fotografijo iz šolskih let, na kateri ima daljše lase, postrižene 'na lonec'.



Pahor sicer pravi, da tudi njega skrbi, kako se bo vse skupaj končalo, a da je zdaj čas, da si naberemo dovolj energije za nejasno prihodnost. »Skrbi vas, vse nas skrbi. Zato si vzemimo trenutek za sprostitev in premislek. Ko bomo premagali virus, ki ga ne poznamo, se bomo soočili s posledicami, ki jih tudi še ne poznamo. To bo zahtevalo od vseh nas veliko potrpežljivosti, razumevanja in strpnosti. Sproti torej nabirajmo kondicijo za ta nepredstavljiv podvig. A naposled bomo skupaj uspeli.« Objavil je še fotografijo z domačega kavča, na katerem bere knjigo, ljudem pa svetoval, naj ostanejo doma.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije