POSLOVILA SE JE ŠE ENA

Oh, Natalija, kako gre sotekmovalcem na živce

Zakaj mora ves čas govoriti neke nove zgodbice?
Fotografija: Natalija je povedala, kaj je dobila v Masterchefu. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Natalija je povedala, kaj je dobila v Masterchefu. FOTO: Pop TV

Štiri tekmovalke je čakal individualen izziv – morale so 'dekonstuirati' ričet. Nataliji in Maši ni šlo ravno dobro od rok. Poleg tega je Maša dobila občutek, da Natalija spet kopira njene ideje. Hkrati se je oglasil balkon, ki je Ireni svetoval, naj vzame otroške korenčke, naslednjo sekundo pa je ponje v trgovino skočila Natalija.
 
Četverica na individualnem testu. FOTO: Pop TV
Četverica na individualnem testu. FOTO: Pop TV

Na balkonu so se samo smejali in zmigovali z glavo. Natalija je dejala: »Jaz sem tu dobila vse, kar sem potrebovala v življenju.« Masterchef ji je dal nekaj, česar do zdaj ni imela. »Življenje se mi je spremenilo za 110 odstotkov. Masterchef mi je vrnil ljubezen staršev. Z očetom in sestro sem bila odtujena, zelo kmalu sem odšla od doma. 28 let me oče ni objel, mi rekel, da me ima rad.« Pred kratkim pa je dobila SMS staršev, ki sta ji povedala, da jo imata rada in da verjameta vanjo. »To je vse, kar sem si želela.«

Žiga in Adam sta se na balkonu le spogledovala: »Kakšno zgodbico je spet natvezila?« Žiga pa je dejal: »Natalija, ti si močna tekmica, ni si treba izmišljevati zgodbic. Samo kuhaj.« Irena pa je ob koncu dejala, da je Natalija spet nekaj napletla in da bodo verjetno vsi 'driskali', ko bodo doma pogledali celotne oddaje. 


Irena je odšla domov

Zahtevo Karima in Luke glede ričeta je izpolnila le Kimi, ki si je zaslužila pohvalo, s tem pa tudi balkon. Črni predpasnik so oblekle Irena, Natalija in Maša. Pripravljale so lahko, kar koli so želele in niso bile časovno omejene. Morski krožnik Irene ni nikogar navdušil. Luka je celo dejal, da je omaka ogabna. Domov so zato poslali njo. Natalijin krožnik pa je nanje naredil dober vtis.
Irenin krožnik je Luko povsem razočaral. FOTO: Pop TV
Irenin krožnik je Luko povsem razočaral. FOTO: Pop TV

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije