PREGLED LETA 2020

Od napada na policiste do skrivnostne poroke Erjavčeve hčerke

Kljub številnim prepovedim se je na domači bulvarski sceni dogajalo zelo veliko.
Fotografija: Karl Erjavec in njegova hči Eva. FOTO: Vid Ponikvar, Sportida
Odpri galerijo
Karl Erjavec in njegova hči Eva. FOTO: Vid Ponikvar, Sportida

Leto 2020 se počasi izteka in kljub zatišju na številnih področjih, ki ga je povzročil koronavirus, se je na rumenem parketu dogajalo kar nekaj zanimivih stvari. Že v začetku leta nas je šokiralo, da odpade največji glasbeni festival v Evropi, tekmovanje za pesem Evrovizije 2020. Naša Ana Soklič bo na veliki oder (upajmo) stopila prihodnje leto.

Preberite tudi: Slovenijo bo na Evroviziji 2021 predstavljala Ana Soklič


Kmalu po začetku prvega vala epidemije je odjeknila novica, da sta se razšla Špela Grošelj in Gregor Poljanec, ki sta veljala za enega najbolj prepoznavnih medijskih parov. Razhod sta ekskluzivno potrdila za našo Suzy, glede podrobnosti pa sta ostala skrivnostna. Njuna priljubljenost je na spletnih omrežjih z razhodom še zrasla in številni so celo ugibali, ali gre za promocijsko potezo. Na koncu se je le izkazalo, da sta se prijateljsko razšla in nadaljujeta vsak svojo karierno pot.
Gregor in Špela sta skupaj preživela pet čudovitih let, zato še naprej ostajata prijatelja. FOTO: Tibor Golob
Gregor in Špela sta skupaj preživela pet čudovitih let, zato še naprej ostajata prijatelja. FOTO: Tibor Golob

Preberite tudi: 
Potrdila sta razhod, Gregor pa je objavil takšno fotografijo (FOTO)
Špela Grošelj zavezala zlobne jezike


Sredi leta je udeleženka resničnostnega šov Kmetija Aneta Andollini povzročila pravi medsosedski spor, ko se je pijana fizično spravila na hrvaškega policaja. Njeno poletje je bilo vse prej kot mirno. Potem ko je julija odjeknila novica, da se je fizično in verbalno lotila policistov, ki so jo zato odpeljali na psihiatrijo, so se mnogi ponovno spomnili na to vročekrvno črnolasko.
Aneta Andollini. FOTO: Mediaspeed
Aneta Andollini. FOTO: Mediaspeed

Preberite tudi: 
Aneta ekskluzivno za naš portal: Zdaj bom imela jaz nekaj od tega
Srborita Aneta ne počiva: po letu in pol je storila to (FOTO)​


Leto 2020 je postreglo tudi z nekaj skrivnimi porokami in iskrenimi izpovedmi. Zagotovo je bilo to prelomno leto za duhovno gurujko Savino Atai, ki je spregovorila o boleči in travmatični izkušnji. Savina je razkrila, da je bila kot deklica zlorabljena na vseh nivojih, »od krščevanj v različnih verah, ekstremnih diet, potem je umrl moj bratec … vsak dan, ko sem šla v šolo sem morala iti mimo časopisov, ki so pisali o smrti podhranjenega vegana dojenčka. Moja mami je bila na tem, da izgubi še nas, preostale tri žive otroke. In ko si otrok, ti je tvoja mami sveta.« Kot je razkrila, je s preteklostjo razčistila, veseli pa se skupne prihodnosti s svojim dragim Američanom Garrettom, ki je dal zanjo narediti unikaten poročni prstan.
Savina Atai in Garett. FOTO: Instagram
Savina Atai in Garett. FOTO: Instagram

Preberite tudi: Savina objavila poročne fotografije, zlobni komentar ji je segel do srca (FOTO)


Savina pa ni bila edina, ki je skočila v zakonski jarem. Konec junija je na skrivnostni poroki, da izrekel tudi Peter Prevc, sredi novembra pa je odjeknila vest, da je v zakonski jarem skočila hči Karla ErjavcaZapeljiva lepotica Eva Erjavec, ki je vsakič, ko se je pojavila ob očetu, pritegovala pozornost in moške poglede, je oddana. Poročila se je z uspešnim slovenskim podjetnikom, direktorjem podjetja Marand, Andrejem Marčičem
Karl Erjavec in njegova hči Eva. FOTO: Vid Ponikvar, Sportida
Karl Erjavec in njegova hči Eva. FOTO: Vid Ponikvar, Sportida

Glasbenik Zlatan Čordić Zlatko je s svojim protestom zaznamoval konec leta, še posebej ko se je spravil na direktorja NIJZ Milana Kreka in ga besedno napadel sredi ulice. Ker se je poleg tega v zadnjih mesecih udeleževal protestov, naj bi izgubil status samozaposlenega v kulturi. 
Zlatko Čordić in Milan Krek. FOTO: Facebook
Zlatko Čordić in Milan Krek. FOTO: Facebook

Preberite tudi: Koliko je od države dobil Zlatan Čordić Zlatko


Kar nekaj grenkih sloves smo doživeli v letu 2020. Sredi marca nas je presenetila žalostna novica, da je umrl slovenski dramski in filmski igralec Peter Musevski. Aprila je v 76. letu po dolgi bolezni umrl upokojeni nadškof Alojzij Uran. »Pridružil se je Vstalemu Kristusu v nebesih, kjer mu skupaj z angeli poje Veselo Alelujo – tako kot je to s srcem vedno rad zapel,« so zapisali na strani Župnije Škofljica na facebooku. V 102. letu starosti je novembra umrl slovenski izumitelj Peter Florjančič. 
Njegovi izumi so večni, med njimi so okvirčki za diapozitive, razpršilnik za parfum in stroj za brizganje plastike.
Peter Musevski. FOTO: Press Release
Peter Musevski. FOTO: Press Release

Decembra pa je v 74. letu za vedno zaprl Tadej Hrušovar, avtor ene najlepših slovenskih pesmi Dan ljubezni, nekdanji član zasedb Bele vrane ter Pepel in kri




 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije