DEJAN KRAJNC

Obrili ga bodo v živo na nacionalki (FOTO)

Dejan Krajnc se bo sredi decembra poslovil od slovite irokeze. Ostrigel se bo za dobrodelnost – v podporo socialno ogroženim družinam.
Fotografija: Glasbenik Dejan Krajnc je znan po svoji dobri volji, visoki irokezi in številnih tetovažah. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Glasbenik Dejan Krajnc je znan po svoji dobri volji, visoki irokezi in številnih tetovažah. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Poskočni muzikant Dejan Krajnc je pred kratkim dobil zanimivo in nekoliko drzno idejo, ki je na noge dvignila na tisoče njegovih zvestih oboževalcev. Na svojem profilu na instagramu je namreč objavil sliko s pomenljivim besedilom, in sicer: »Če ta slika dobi 25.000 všečkov do božiča, si poskočni Dejan pobrije irokezo.« In jih nato v treh dneh zbral več kot 25.000. Vse to z enim samim namenom, da akcijo nadaljuje z dobrodelno noto, pri čemer ga z velikim veseljem podpirajo vsi ostali poskočni.

Še čisto malo, pravi Dejan.
Še čisto malo, pravi Dejan.
Z dobrodelno akcijo, ki se imenuje #NiVseVFrizuri, bodo poskušali skupaj zbrati dvakrat več denarja, kot je bilo potrebnih všečkov za britev irokeze, torej 50.000 evrov. Namen akcije je podpora socialno ogroženih družin, da lahko z darilom razveselijo svoje otroke ob božično-novoletnih praznikih. Zanimiva je tudi informacija, da bodo Dejana pobrili v živo na TV Slovenija v oddaji Vikend Paket, in sicer v nedeljo, 15. decembra.

Poskočnega muzikanta velike spremembe ni prav nič strah in že komaj čaka dan, ko bo po dolgih letih ostal brez svoje prepoznavne pričeske, saj bo s tem pomagal otrokom in jim kot pravi Božiček izpolnil želje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije