EMA

Oboževalci v deliriju po zadnjem namigu Damjana Murka

Nekateri so prepričani, da zmaga Sloveniji ne bi ušla.
Fotografija: Damjan Murko. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Damjan Murko. FOTO: Facebook

Evrovizija velja za enega največjih glasbenih spektaklov, kjer ne manjka paše za oči, hkrati pa je tudi žarišče škandalov, saj ne mine leto, ko kateri izmed tekmovalcev ne bi poskrbel, da se okoli njega dviga prah. Kot idealno torej za slovenskega kralja samopromocije Damjana Murka. Si predstavljate, da bi nas naslednje leto štajerski slavček zastopal na Nizozemskem? Kaj takega bi se lahko zgodilo, če bi Murko uresničil namigovanja, da bi se lahko prijavil na Emo, tekmovanje za izbor slovenskega potnika na Evrovizijo.

Murko je bil na kosilu z Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom, našima letošnjima predstavnikoma na Evroviziji, ob tem pa pomenljivo zapisal: »Prijave za Emo že potekajo. Kaj pravite na moj nastop na Evrosongu, morda celo na kombinacijo na fotografiji?« Pri tem je namignil, da bi lahko sodeloval z Zalo in Gašperjem.

Nekateri oboževalci so bili v komentarju pod objavljeno skupno fotografijo tako navdušeni, da so že spraševali, kje lahko kupijo vstopnice, eden pa je Murku že podelil slovitih 12 točk, kar je največ, kolikor jih lahko na Evroviziji prejme tekmovalec od ene države. »Top ... zmaga za Slovenijo zagotovljena,« pa je bil prepričan tretji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije