ŽAN IN KARIN

Novi parček na sceni že razmišlja o poroki (FOTO)

Nekdanjemu zmagovalcu Masterchefa je v družbi novega dekleta zelo prijetno.
Fotografija: Lepi par Žan in Karin. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Lepi par Žan in Karin. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Zmagovalec prejšnje sezone šova Masterchef Žan Milosavljević je svoje ljubezensko dogajanje prestavil v peto prestavo. Potem ko je kmalu po koncu šova prekinil s takratno izbranko, je zdaj spet našel srečo v ljubezni. Svoje dekle Karin je šele dobro predstavil javnosti, ko na instagramu že razmišlja o njuni poroki.

Parček se je pretekli konec tedna zabaval na eni od porok. Žana je na poroki njegova svetlolasa izbranka tako očarala z izborom obleke, da ji je na instagramu napisal: »Vse besede so odveč. Kakšna bova šele za najino poroko.«Pogovor med golobčkoma. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Pogovor med golobčkoma. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Golobčka izkoristita vsako priložnost, da sta skupaj. Tako je Žan objavil tudi njuno esemesanje, kako se bosta lotila večerje. Karin je predlagala, da bi naredila tortilje, a ker v kuhinji ni tako suverena kot Žan, sta se odločila, da bo najbolje, da pustita avtomobil kar v teku, če bo treba na urgenco. Ob tem zapisu sta se nasmejala, Žan pa je lepotički na kratko dopisal: »Kako te človek ne bi imel rad.« Dodal je simbol srca.

Žanu je tako v ljubezni padla sekira v med. Njegovo dekle ni le privlačno, temveč ga tudi nasmeji do srca. Srečno!

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije