DOBRODELNA AKCIJA

Noro: ste videli, koliko znaša najvišja ponudba za Pahorjevo katro?

Dobrodelna akcija nekdanjega predsednika bo trajala le še 2 dni.
Fotografija: Borut Pahor. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Borut Pahor. FOTO: Črt Piksi

Nekdanji predsednik države Borut Pahor je, kot smo že poročali, na dražbo dal svojega legendarnega jeklenega konjička. Poslovil se bo od svoje katre in denar poklonil v dobrodelne namene.

Pahorjeva akcija bo trajala le še 2 dni, torej do 15. februarja, ko obeležujemo mednarodni dan boja proti otroškemu raku. Zdaj je Pahor razkril, da je do danes najvišja ponudba znašala več kot 51. 000 evrov.

Ob tem je nekdanji predsednik na družabnem omrežju še dodal: »Današnja cena je sicer nižja, vendar še vedno pomeni svetovni rekord za prodajo Renault 4. To je še vedno izjemno visok prispevek za otroke, ki se borijo z rakom. Cena se je znižala, ker je v finalu akcije prišlo nekaterih umikov oz. odstopov. Zato bi se na tem mestu toliko bolj iskreno in od srca zahvalil gospodu Zdravku Poljaševiću, ki mi je danes nedvoumno potrdil pripravljenost za nakup avtomobila po tej visoki ceni.«

image_alt
Ponudbe za Pahorjevo katrco v višave: poglejte, koliko je do danes znašala najvišja

Kupnino za legendarnega starodobnika bo nekdanji predsednik v celoti namenil Inštitutu Zlata pentljica in Društvu junaki 3. nadstropja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije