PAR?

Niko Zorjan dobili na laži

Poligraf je priljubljeno pevko nekajkrat dobil na laži. Priznala je celo, da je Rok iz skupine BQL privlačen.
Fotografija: Nika pogosto objavlja izzivalne fotografije. FOTO: facebook
Odpri galerijo
Nika pogosto objavlja izzivalne fotografije. FOTO: facebook

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi bila priljubljena prekmurska pevka Nika Zorjan in Rok Piletič iz skupine BQL par, česar pa glasbenika nista potrdila, temveč sta za medije izjavila, da se veliko družita, saj imata skupnega glasbenega producenta, Raaya, nista pa zaljubljena. Govorice pravijo drugače, je pa pevka pred kratkim opravila poligraf.

Že dolgo se šušlja, da sta z Rokom par. FOTO: facebook
Že dolgo se šušlja, da sta z Rokom par. FOTO: facebook
»Se ti zdita kolega iz BQL privlačna?« se je glasilo vprašanje ustvarjalcev hrvaškega kanala JoomBoos, Nika je odgovorila ne, poligraf pa je pokazal, da se je zlagala. Razložila je, da veliko časa preživijo skupaj, in da je to mogoče zmedlo napravo. Izpraševalec se ni dal in jo je vprašal, kdo se ji zdi bolj privlačen, ona pa se je namuznila in odgovorila, da je to Rok.

V izzivu je še priznala, da se želi poročiti pred tridesetim letom in da je v življenju že pošiljala seksi fotografije, a je poudarila, da na njih nikoli ni bila popolnoma naga. »Tega ne počnem pogosto, ampak sem pa že kdaj poslala seksi fotografijo,« je priznala, a komu, ni želela razkriti. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije