MIGRENE

Nika Zorjan pristala v bolnišnici

Prekmurska zvezdnica ima že dolga leta težave s hudimi migrenami. Zdravniki še vedno niso odkrili vzroka za njene zdravstvene težave.
Fotografija: Težave jo spremljajo od otroštva. FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
Težave jo spremljajo od otroštva. FOTO: FACEBOOK

Za mlado prekmursko pevko Niko Zorjan je naporen teden. Ne zato, ker bi bila utrujena od vseh mogočih nastopov, ki jih ni tako zelo malo, temveč zato, ker je pred kratkim zaradi zdravstvenih težav pristala v bolnišnici.

»Tri dni imam že tako hudo migreno z groznim bruhanjem, nič nisem pila,« je svojim sledilcem na instagramu razkrila Nika, ki se je po pomoč zatekla k zdravnikom v Ljubljani. Nika je o svojih zdravstvenih težavah povedala, da so migrene njene spremljevalke od mladih nog, zato mora zelo paziti, da redno je in pije, a ko ima obveznosti, na to pozabi. Za to, da bi odpravila nadležne migrene, je poskusila že vse mogoče, tudi terapijo s tabletami, ki pa se ni dobro končala.

Migrena jo največkrat položi v posteljo, kadar ima preveč dela in obveznosti. FOTO: FACEBOOK
Migrena jo največkrat položi v posteljo, kadar ima preveč dela in obveznosti. FOTO: FACEBOOK

»V rokah sem čutila mravljince in zgornja ustnica se mi je zavihala na notranjo stran, kar me je izjemno prestrašilo,« je nekoč dejala. Kljub številnim preiskavam, ki so jih zdravniki pri njej opravili v zadnjih letih, vzroka za njene težave še niso odkrili. Nika se je z dnevi v mesecu, ko jo napadejo hudi glavoboli, že sprijaznila, ob tem pa meni, da je zanje kriv stres, saj se migrene pojavijo le takrat, ko ima preveč obveznosti in si ne vzame časa za počitek. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije