KMETIJA

Neverjetni prizori v Kmetiji: tekmovalec povsem šokiral Natalijo

Strici iz ozadja so poskrbeli za zaplet.
Fotografija: Šokirana Natalija. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Šokirana Natalija. FOTO: Pop TV

Povišani glasovi, očitki in fizično obračunavanje v Kmetiji ... Strasti so močno zavrele. Črna ovca Danijel je od povratnikov na kmetiji Mihe Kavčiča in Sabine Mlakar, glasnikov stricev iz ozadja, dobil skrivno nalogo, ki jo je več kot odlično opravil. Nagrada: dobil bo namig, ki bi ga lahko pripeljal v finalni teden. »Ni konca šokov. Šok, šok, šok!« je dejal Danijel.
 
Danijelu se je povsem 'snelo'. FOTO: Pop TV
Danijelu se je povsem 'snelo'. FOTO: Pop TV
Ko so Danijela izbrali za drugega dvobojevalca, ki se bo v areni pomeril z Borutom, je ta eksplodiral in si dal duška: »Nisem črna ovca. Sem ovca med volkovi, ker tukaj v tej hiši je nož v hrbet, hrbet za hrbtom … Ker tisti, ki najbolj dela, najmanj kadi, najmanj kavico pije, najmanj … (s povišanim glasom udari po mizi in s tem šokira tudi voditeljico Natalijo) pi*** ma*** vsem vam!« Najprej je dvojčkoma Klobasa očital, da sta mu obljubljala podporo in nagrado, na kar se je odzval najprej Jan, nato pa še Tilen, ki so ju morali sotekmovalci zadržati, da nista skočila čez mizo in se spopadla z Danijelom.
 
Tilna so komaj zadržali. FOTO: Pop TV
Tilna so komaj zadržali. FOTO: Pop TV
Miha in Sabina sta bila zadovoljna s prepirom, ki ga je zanetil Danijel, manj navdušena pa je bila Natalija. »Dovolj! Fizičnega obračunavanja ne toleriram,« je zavpila.
 
Tilen je nato Danijela obtožil, da je moten, on pa jima je očital, da sta zakuhala, da je Tanja postala prva dvobojevalka. Tekmeci namreč niso vedeli, da je Danijel dobil nalogo, da z lažjo zaneti tako hud prepir, da bi ga Miha in Sabina slišala tudi v hišo v gozdu.
 
Danijel ni bil zadovoljen, saj je vedel, da si je na posestvu ustvaril same nasprotnike. Predvsem Tanja se je tako ustrašila, da je razmišljala celo o odhodu domov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije