KANDIDATURE

Neokusno? Bila bi predsednica Slovenije, v javnost pa pošilja žgečkljive posnetke (FOTO)

Nina Krajnik je nespodobno razkrečila noge v stilu filmske seksulje.
Fotografija: Nina Krajnik. FOTO: Twitter, Nina Krajnik
Odpri galerijo
Nina Krajnik. FOTO: Twitter, Nina Krajnik

V sredo se izteče rok, ko bo znano, med koliko in katerimi kandidati bodo volivci lahko izbirali na oktobrskih predsedniških volitvah. Kandidaturo je med drugim napovedala še psihoanalitičarka Nina Krajnik, a za zdaj ne kaže, da bi prejela dovolj podpisov podpore državljanov za vstop v predsedniško tekmo. Sodeč po objavah na družbenih omrežjih, pokuša z vsemi silami aktivirati državljane, da bi oddali glas zanjo.

V nasprotju z Borutom Pahorjem, ki lahko sedeži križem nog, saj se mu končuje mandat in se mu ni treba podajati v novo volilno kampanjo, pa je Krajnikova razkrečila noge. Je s tem razgalila jedro svoje kampanje?

Želi postati slovenska Sharon Stone? Na obraz nekdanje filmske seksulje, ki je v Prvinskem nagonu noge znala prekrižati tako, da je to postal eden najbolj znanih erotičnih prizorov filmske zgodovine, je Krajnikova prilepila svoj obraz.

Mnoge je norčevanje kandidatke, ki želi postati predsednica države, presenetilo. Objavljamo nekaj komentarjev.

»Dobra fora, samo za kandidatko za PR žal preveč neokusna. Od kandidatke pričakujem v javnosti neko zrelost in odgovornost, tole je pa bolj v stilu Arturja in La Toye. Svojim (domnevam) maloštevilnim prosilcem lahko drugače ta prizor pošljete tudi preko DM

»Koliko onanistov manjka do 5.000, da se s temle pečate?«

»Za damo, ki se gre politiko, nespodobno

»Nina, škoda te je, toda odločitev je tvoja!«

»In s takimi objavami pričakujete, da vam npr. Moja stara mama da svoj glas? Pa kdo vam svetuje pri kampanji?«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas