ZLATKO DOBRIČ

Nekoč je zlahka polnil dvorane, poglejte, kaj počne danes (FOTO)

Zlatko Dobrič se je leta 2010 umaknil z glasbene scene.
Fotografija: Zlatkova hči Eva je prava lepotica. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Zlatkova hči Eva je prava lepotica. FOTO: osebni arhiv

Zlatko Dobrič je eden legendarnih pevcev, ki je pred dobrim desetletjem zlahka polnil dvorane ter izdal 19 glasbenih albumov, kar je sam vrh na slovenski zabavni glasbeni sceni. Leta 2010 pa se je malce umaknil z odrov in se posvetil gostinstvu ter družini.

Zlatko s sinom Robertom. FOTO: osebni arhiv
Zlatko s sinom Robertom. FOTO: osebni arhiv
Z ženo Lili imata dva, že odrasla otroka. »Starejši sin Robert je univerzitetni diplomirani ekonomist in dela na ministrstvu za javno upravo, mlajša hčerka Eva pa je lani magistrirala iz bibliotekarstva in informacijskih znanosti, vendar še nima zaposlitve v svoji smeri, tako da zdaj meni pomaga v družinskem lokalu. Ker se zelo znajde, je prijazna, prikupna in komunikativna, jo imajo gostje kar radi in jo v hecu že kličejo mlada šefica,« je Zlatko pohvalil svoja otroka, ki nista šla ravno po njegovi poti.

»Hčerka se z glasbo ne ukvarja, za svojo dušo pa piše pesmi in je tudi meni pred leti pomagala ustvarjati besedila na mojih ploščah, tako da nekaj moje žilice pa le ima.« Zlatko, ki že dlje časa razmišlja, da bi izdal novo pesem, si z ženo privošči veliko vikendov v toplicah in ob morju, dopuste pa preživljata na Hrvaškem, kjer imata pri Novigradu stanovanje.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas