PO BRUTALNEM NAPADU

Nekdanji barovec ogorčen: Šlo je za poskus umora!

Odločen je, da bodo krivce za napad našli in kaznovali.
Fotografija: Njegov partner bo posledice napada čutil vse življenje. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Njegov partner bo posledice napada čutil vse življenje. FOTO: Zaslonski posnetek

Nekdanji udeleženec Bara Nejc Rek te dni preživlja težke čase. Njegov partner Rene je namreč po brutalnem pretepu pred tednom dni končal v bolnišnici, kjer se zdravniki borijo za njegovo ledvico.

Nejc se je po napadu, ko se je na njegovega partnerja ponoči v parku v Murski Soboti spravilo več neznancev, mu z brcami polomilo rebra in huje poškodovalo ledvico, oglasil na facebooku in potrdil, da bo ledvica, če jo bodo rešili, delovala le še okoli 60-odstotno. 

»Marsikdo od vas misli, da je to šala in da je Rene doma, vendar ni tako,« je zapisal Nejc, ki preprosto ne more verjeti, da usodne noči nihče ničesar ni slišal ali pa videl. »Tistemu, ki je to storil, pa sporočam, da ga bomo prej ali slej našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel vse življenje posledice! Nikakor ne bomo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani, gremo do konca, proti homofobiji, da dosežemo, da bodo storilci dobili svoje!«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije