SUPERFINALE

Nekateri gledalci po finalu Kmetije razočarani: To smo vedeli že dva meseca

Izpadla tekmovalka je takrat zakuhala pravi škandal.
Fotografija: Veliki zmagovalec je Tilen Brglez. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Veliki zmagovalec je Tilen Brglez. FOTO: Pop TV

Letošnje sezone Kmetije je konec, 50 tisočakov pa je osvojil vedno nasmejani Tilen Brglez. Ta se je v finalni oddaji pomeril z Nino Radi in s Karin Lipovnik. Prve besede zmagovalca so bile: »Občutki so nori. Delil jih bom z vsemi. Upam, da jih bomo. Neopisljivo.«

Na družbenih omrežjih čestitke Tilnu kar dežujejo, saj so – razen redkih izjem – komentatorji enotni, da je mladenič iz Rogaške Slatine zaslužil zmago. Mnogi mu sporočajo, da so zanj navijali od samega začetka, spet drugi menijo, da bi moral en del nagrade dobiti tudi Franc, ki je s svojim delom v veliki meri pripomogel k opravljenim nalogam.

Oktobra poskrbela za pravi škandal

Nekateri komentatorji pa obžalujejo, da finale Kmetije ne poteka več v živo, kot se je to dogajalo v nekaterih sezonah. Izpadla tekmovalka Nika Belčić je namreč že konec oktobra razkrila ime zmagovalca letošnje sezone in s tem marsikomu uničila zabavo pri spremljanju zadnjih delov šova.

»Žal nam je, da je prišlo do tega dogodka, saj naši gledalci zelo radi spremljajo Kmetijo, razkrivanje informacij pa vpliva na užitek ob gledanju oddaj. Imamo pa z vsemi tekmovalci sklenjeno pogodbo, ki je tudi osnova za naše nadaljnje ravnanje,« nam je takrat pojasnila njihova predstavnica za stike z javnostjo.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas