LJUBEZENSKI EKSPERIMENT

Kaj bo rekla Saška?! To bo po ločitvi počel Miha Hercog

»Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je,« se je navihano pošalila Tanja Kocman.
Fotografija: Miha Hercog. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Miha Hercog. FOTO: osebni arhiv

Na Planetu se kmalu začenja nova sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri bo tokrat pred oltar stopilo dvanajst posameznikov, ženini in neveste pa se bodo prvič videli šele na poročni dan. Ljubezenski eksperiment bo tudi tokrat spremljala komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Vodila jo bo Špela Grošelj, pridružila pa se ji bosta še Miha Hercog in Tanja Kocman.

Poroka na prvi pogled. FOTO: Pop Tv
Poroka na prvi pogled. FOTO: Pop Tv

»Mislim, da je druga sezona kar nadgradila prvo,« je po tem, ko je spoznala ženine in neveste, povedala Špela Grošelj, ki dodaja, da je ena od letošnjih novosti tudi spremenjen ljubezenski status komentatorjev: »No, moj ostaja nespremenjen, jaz sem še vedno samska, medtem ko ima stand-up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman zdaj boljšo polovico, novi komentator, glasbeni producent Miha Hercog, pa je nima več. Veliko vprašanj bomo imeli tudi drug za drugega.«   

»Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri ne poznaš niti partnerja, pa je sploh velik izziv,« pravi Miha in priznava, da se mu vse skupaj zdi malo strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni dolgoročno: »Med dvema lahko zelo hitro klikne, dolgoročno pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo.«

Medtem ko je Miha Špelo iz glasbenih krogov dobro poznal že prej, pa tokrat prvič sodeluje s Tanjo, ki ga je takoj osvojila. Tudi Tanja se veseli novega obraza v komentatorski trojici: »Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je,« se še navihano pošali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije