JEZNO

Nataša besni: Eni se spet čutite privilegirane, ali kaj?

Objavljeno 30. marec 2020 18.34 | Posodobljeno 30. marec 2020 15.41 | Piše: T. V.

Trenerka je poudarila, kakšen luksuz je za večino Slovencev, ki so doma, medtem ko zdravstveni delavci in drugi garajo.

Z Natašo ni šale, jasno in brez dlake na jeziku je povedala, kaj si misli o tistih, ki so se "martinčkali". FOTO: Planet Tv
Z omejitvijo gibanja zaradi novega koronavirusa se ljudje različno ubadajo. Nekateri ostajajo doma, druge pa je sončna sobota zvabila v turistične kraje, zaradi česar je vlada uvedla še stroge ukrepe. Takšno neodgovorno obnašanje nekaterih je močno ujezilo Natašo Gorenc. Trenerka in zagovornica zdravega načina življenja, ki smo jo lahko spoznali v oddaji The Biggest Loser, je neusmiljeno besedno obračunala z njimi.

Tole je njen celotni zapis (nelektorirano):

"Jebemti vaš sonček!" P.S. Slikca ne pase zraven, nimam nobene jezne, je pa zato tekst bolj udaren!
Eni se spet čutite priviligerane al kaj? P.....!!! Ok, ne bom klela. Zaradi spoštovanja do mojega ljubega atija! Ampak zaradi takih kot ste VI pametnjakoviči, se situacija še dolgo ne bo umirila! Potem pa jokajte, da ste brez posla in boste najbolj glasni, ko bo šlo za državne subvencije! Da ne govorim, da postavljate na kocko življenja! Ja življenja!!! Ljudje v bolnicah in v nekaterih drugih službah garajo dneve in noči!!! Že zaradi solidarnosti bi morali vsi mi imet slabo vest, ker lahko doma delamo, kar želimo! Jemo, pijemo, prdimo od vse te hrane in spimo! Pa če cele dneve! Cel luksuz!!! Nekateri tega ne morejo! Ker so vsak dan na preži in rešujejo življenja!!! Vsak mili ljubi dan se izpostavljajo nevarnosti! Tudi zato, ker število okuženih raste!!! Ker se vi tepci ne morete zadržat mal doma, brez poležavanja na plaži, sončkanja in kazanja na javnih točkah!!! No, upam, da ste se primerno kazanju tudi oblekli in zvlekli nase vse firmirane cunjice, ki jih imate?!! Ste naredili selfie a?!!Ma a ste res tolk pametni, da vam ni treba brat opozoril, ki nam jih servirajo na vsakem koraku?! A vam je res mar samo zase??? Aja vam ne more nič bit!
Potem pa prosim pomislite na vaše starše, babice, dedke, otroke, skupnost kot tako?! A mate koga radi?? Verjamem, da mate, dajte začet razmišljat!!!
Meni je mar za mojo mami, ki je v rizični skupini, ignoranti eni! Sem izgubila očeta po hudi bolezni, res ne bi še mame!!! A štekate?!!
In kako naj ji, če nam omejijo gibanje s sestro in bratom dostavljamo hrano in ostalo?!
Jo pahnemo s tem še bolj v osamo?!
Upam, da sm vsaj malo potrkala na vašo vest in da se zaveste, kaj lahko s svojim vedenjem povzročite... Sej znate boljš no...pa naredite kakšen trening in tek tam, kjer vas nihče ne vidi! Ta je definitivno bolj efektiven in sproščujoč za glavo kot pozerski tek za množice!

Deli s prijatelji