TI, TI NATALIJA

Natalija ga obišče vsake pol leta

Nekaj se moram zahvaliti tudi dobrim genom, vsakega pol leta pa obiščem tudi lepotnega kirurga.
Fotografija: Bum, tras, bum FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Bum, tras, bum FOTO: Osebni arhiv

Lepotni posegi, takšni in drugačni, sploh niso več tabu in številne estradnice so o njih javno spregovorile. Med njimi tudi Natalija Verboten, ki je že nekajkrat obiskala priznanega zagrebškega lepotnega kirurga, ki ji je pomagal pri njenih izrazitih podočnjakih, zaradi katerih je bila pevka vseskozi videti utrujena, nenaspana.

Nekako kljub vsemu ni ostalo le pri podočnjakih, saj na opravljivi strani ulice že vsi vedo, da je Natalija po laserski odstranitvi podočnjakov znova obiskala lepotnega kirurga in preizkusila še botoks.

V rožicah. FOTO: Osebni arhiv
V rožicah. FOTO: Osebni arhiv
»Nekaj se moram zahvaliti tudi dobrim genom, vsakega pol leta pa obiščem tudi lepotnega kirurga dr. Glumičića, ki mi obraz osveži z nežno botoks terapijo,« rada javnosti zaupa slovenska rekorderka na glasbeni sceni Natalija Verboten, ki bo decembra letos upihnila 43 svečk na tortici.

Se pa v uredništvu Bulvarja NN sprašujemo, kako lahko omenjena reklamira (no, razen zaradi žvenketa denarja, ki ga prejme na račun reklamiranja) kreme proti staranju. »Že po dveh tednih uporabe (neke kreme; op. R. B.) sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa čvrsta …« pove Verbotnova.

Slišati je tudi, da naj bi bila »koža čvrsta« zaradi rednega polletnega obiska pri zagrebškem lepotnem kirurgu. Ja, saj ni čudno, da je Verbotnova v vrhu zaslužkarjev na slovenski sceni, ko pa ne prodaja le svojega »stasa in glasa«, ampak ji nekaj cvenka navrže tudi reklama za kreme. Pa če je v njej resnica ali ne!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije