ŽALOSTNO

Nadiya Bychkova je oboževalcem sporočila žalostno novico

Objavljeno 06. junij 2020 13.22 | Posodobljeno 06. junij 2020 14.30 | Piše: A. K.

Ostala je brez poletne turneje.

Nadiya se bo z Janette Manrara in Katyo Jones na turneji Viva La Divas poklonila največjim divam sveta, vse od Madonne do Marilyn Monroe. FOTO: Guliver/GETTY IMAGES
Ustvarjalci priljubljenega plesnega šova Strictly Come Dancing 2020, ki ga že leta predvaja britanska televizijska hiša BBC, se še vedno odločajo, kako in kdaj bi predvajali novo sezono, saj jo je tudi njim letos zagodel koronavirus. Med plesalci in plesalkami, ki čakajo na zeleno luč, je tudi naša Nadiya Bychkova, ki si v omenjenem šovu kruh služi že nekaj let. Nadiya, ki zadnje mesece čas preživlja v Sloveniji s hčerko Milo in srčnim izbrancem Matijo Škarabotom, pa je pred kratkim morala razočarati svoje oboževalce.

Sporočila jim je, da je turneja Viva La Divas, na kateri bi na oder stopila skupaj s kolegicama iz omenjenega šova, odpovedana. Tistim, ki so vstopnice kupili, bodo denar vrnili, je pa Nadiya svoje najbolj zveste oboževalce potolažila, da kljub vsemu upajo, da se bo turneja letos odvila, le proti koncu leta. »Veselila sem se turneje in letošnjega poletja,« je potarnala lepa Nadiya in dodala, da je ta trenutek najbolj pomembno, da ljudje ostanejo zdravi. 
Deli s prijatelji