ČE NI ZA BIT', JE ZA IT'

Na valentinovo Barbari in Robertu iz Šenčurja častili ločitev

Kontroverzna akcija, ob kateri so se nekateri zgražali, drugim pa se je zdela dobra ideja.
 
Fotografija: FOTO: Guliver/Thinkstock Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Thinkstock Getty Images

MARIBOR – Na Hit Radiu Center so za letošnje valentinovo pripravili posebno, dokaj kontroverzno akcijo. Namreč, častili so ločitev. Pravijo, da se zavedajo, da življenje niso samo medvedki, vrtnice in bonboniere, pač pa tudi nesoglasja, ki vodijo v nesrečo v zvezi. Zato menijo, če ni za »bit', je za it'«

Tako so na valentinovo paru, ki se je znašel v situaciji, ko ne gre več naprej, pomagali, da čim prej naredi naslednji korak. Ker so stroški, ki nastanejo pri ločitvi, visoki, so se odločili, da jih v celoti pokrijejo (od odvetnika, notarja do sprememb dokumentov) in zraven še nekaj primaknejo.

Varanje in hladen odnos

Prijav željnih pokritja stroškov ločitve je bilo ogromno, v glavnem pa sta bila glavna vzroka za ločitev varanje in ohladitev odnosa. Prijavili so se tudi taki, ki so se poročili samo zaradi državljanstva, zdaj pa jih partner več ne zanima.

Skupaj od 15. leta, narazen po četrt stoletja

Na koncu so izbrali Barbaro in Roberta iz Šenčurja, ki sta par že od 15. leta, po 25 letih zakona, v katerem sta se jima rodili dve hčerki, pa sta se odločila, da gresta vsak svojo pot.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije