KAKŠEN JUNAK

Na rit vas bo vrglo: toliko je zbral Junak Deželak

Zbrana sredstva so v primerjavi z lani podvojili.
Fotografija: Denis Avdić in Miha Deželak. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Odpri galerijo
Denis Avdić in Miha Deželak. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

Radijski voditelj Miha Deželak je v začetku meseca začel že sedmo dobrodelno akcijo zbiranja denarnih sredstev za otroke iz socialno šibkih družin, da bodo lahko uživali na morju. Deželak Junak je v desetih dneh je prekolesaril Slovenijo, na dolgi in naporni poti pa so ga spremljali in spodbujali številni, med njimi radijski kolegi Denis Avdić, Anja Ramšak in Jana Morel.

image_alt
Miha Deželak: poletel je s planiške velikanke


Deželakova pot pa se je danes končala tam, kamor bodo z zbranimi sredstvi poslali otroke – na morju. Poganjanje pedalov pa se je še kako izplačalo. Deželak in njegova ekipa so namreč zbrali neverjetnih 821.044,72 evra, še enkrat več kot lani. »Hvala Slovenija, hvala vsakemu posebej za doniran evro in ker ste do konca verjeli v Deželaka Junaka in ekipo!!!! Otroci, končno boste lahko videli morje in doživeli nepozabne počitnice,« so se ob tem v ekipi zahvalili vsem, ki so prispevali.

Kot je povedal Deželak, bo z zbranimi sredstvi 2.500 otrok lahko odšlo na morje, kjer bodo uživali v čofotanju in brezskrbno preživeli vsaj nekaj dni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije