VROČA AKCIJA

V Kmetiji v 'štali' padel seks! (Pozor, razkrivamo vsebino oddaje, ki še ni bila predvajana)

Da je to res, je povedala Nina, ki je potrditev za to dobila iz prve roke.
Fotografija: Nina in Polona. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Nina in Polona. FOTO: Voyo

Dramam v Kmetiji ni videti konca. Že nekaj časa sta si blizu Gino in Tjaša, ki ima menda zunaj šova fanta (ali prijatelja), zdaj pa so kot strela z jasnega zarezale še Ninine besede, s katerimi je povzela priznanje.

Če ste redni gledalci resničnostnega šova Kmetija, vam dajemo zadnjo možnost, da se pri branju ustavite in si ne pokvarite ogleda oddaje. Če vas ne moti vnaprej izvedeti, kaj se bo zgodilo, pa le pogumno berite naprej.

Tjaša Vrečič FOTO: Ana Gregorič
Tjaša Vrečič FOTO: Ana Gregorič
Nekaj članov najbolj znane kmečke družine v Sloveniji se je tokrat pogovarjalo o dogajanju v Kmetiji. Polona, glava družine, je povedala, da je Gino rekel, da s Tjašo še nista. Kaj hitro se je oglasila Nina, ki smo jo imeli priložnost gledati tudi v Sanjskem moškem, in pred kamero razkrila, da ji je sama Tjaša priznala, da sta seksala. Nina je nato takole ponovila Tjašine besede: »Vsi ste videli njegovega lulčka pod tušem, jaz pa še nisem. Sem ga pa dva ali tri dni nazaj preizkusila.« K temu je dodala še, da se je dogodek odvil, ko so ličkali koruzo v hlevu. Da bi njene besede imele še večjo težjo, je dodala: »Prisežem.« 

»Žal mi je njenega fanta, saj verjamem, da jo ima res rad, da ji je stal ob strani. Pa je še on od nje dobil 'kajlo', tako kot sta jo Nina in Aljaž,« je še pristavila.

Med Ginom in Tjašo iskrice skačejo že praktično od začetka šova. Nekatere udeležence je to ujezilo, saj ima Tjaša zunaj šova fanta, ki ji je za rojstni dan celo poslal šopek vrtnic, torto in pismo ...

Z Ginom na postelji. FOTO: Voyo
Z Ginom na postelji. FOTO: Voyo

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije