VROČI FANTJE

Na Gorenjskem najlepši Štajerec Luc

Izbor za slovenskega mistra že v polnem teku Letos deseta obletnica izbora
Fotografija: FOTO: KATJA KODBA
Odpri galerijo
FOTO: KATJA KODBA

Kolesje prireditve Mister Slovenije 2018 se že dobro vrti. Čeprav je še zima, so slovenski fantje očitno vroči. Za vstop v letošnji polfinale so se namreč prvi potegovali v Casinoju Korona v Kranjski Gori in mraz jim, kot kaže, sploh ne gre do živega. Med drugim so navdušili tudi v vročih kopalkah. Poleg tega slovenski fantje očitno niso sramežljivi, saj je vsako leto dovolj prijavljenih.

Kakšna bo letošnja konkurenca in kdo bo na koncu slavil, bo seveda treba še počakati, verjetno pa je radovednost še večja kot sicer. Letošnje leto je namreč jubilejno. Deseto natančneje, odkar tudi pod Alpami izbiramo uradno najlepšega Slovenca. Tudi na letošnjih izborih bodo pravila enaka, torej fizične mere, videz, fotogeničnost, hoja, prav tako trije izhodi v oblačilih za prosti čas, v večerni garderobi in v kopalkah.

Letos je znova nastopil lanski finalist Matic Zajc. Tokrat se ni sprehodil po pisti, ampak so na njej glasove za polfinale nabirali letošnji prijavljenci v oblačilih znamke MZ Outfit, ki jo je oblikoval Matic. Ni pa edini tekmovalec za mistra, ki se je pojavil na letošnjem izboru. Poleg pevke Kristie Cle in plesne skupine Mistique Show Group je namreč nastopil tudi nekdanji mister Matjaž Kumelj, v žiriji pa sta poleg direktorice podjetja Zvezdar Nataše Horvat in vodje marketinga Korone Katarine Strgar sedela tudi nekdanji mister Tilen Grah in mister Korone 2017 Gregor Čeglaj.
Žirante je med kandidati Andražem Uhanom, Davidom Bobnarjem, Martom Ogrincem, Petrom Škuljem in Žanom Pleškom tokrat najbolj navdušil Luc Kanduti s Polzele, ki je bil okronan za mistra Korone 2018. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije