DROGE

Muleja obtožujejo, da jemlje mamila

Objavljeno 11. julij 2020 07.24 | Posodobljeno 11. julij 2020 13.28 | Piše: A. K.

Vsestranski Rado Mulej besni zaradi govoric, da se vdaja opojnim substancam. Pravi, da je človek, ki vsako stvar obrne na šalo, in da bi se morali ljudje več smejati.

Rad uživa v družbi brhkih in lepih deklet. FOTO: DEJAN JAVORNIK
Rado Mulej je igralec, komik, frizer, voditelj, velik šaljivec in še marsikaj drugega. Pred leti je zaslovel kot Mile Car v eni najbolj priljubljenih humorističnih serij v Sloveniji – Naši mali kliniki. Tista leta še vedno ohranja v lepem spominu, s svojim odličnim smislom za humor pa je ljudi do solz nasmejal tudi v predstavi 5moških.com, v kateri je na odrih po vsej državi stal skupaj z Ladom Bizovičarjem, Sebastianom Cavazzo, Matjažem Tribušonom, Matjažem Javšnikom in Jurijem Zrnecem. Tisti, ki Muleja dobro poznajo, vedo, da je človek, ki se v družbi odlično počuti, se rad zabava na svoj in tuj račun, in pravzaprav ga skoraj nikoli ne boste ujeli slabe volje.

image
V predstavi 5moških.com FOTO: MARKO FEIST
Skoraj. 43-letni Mulej je bil namreč te dni precej slabe volje, ko je slišal govorice, ki so o njem znova zaokrožile v javnosti. Nevoščljivci mu namreč očitajo, da jemlje mamila, kar pa Mulej ostro zanika. »To se mi nabira že nekaj let in ne morem več poslušati lažnivih govoric oziroma obsodb. Naj razčistim enkrat za vselej. Ljudje moji zlati, naj bo jasno, nikoli v življenju nisem jemal mamil.

No, pri sedemnajstih letih sem kadil marihuano in takrat sem padel skupaj. Očitno pa so mamila kar nekaj ljudem scvrla možgane, da izjavljajo in me obsojajo, da sem tudi sam na mamilih. Raje se ubijem, kot pa da bi poskusil te kretenske substance,« je besen Mulej, ki je prepričan, da določeni ljudje takšne govorice o njem širijo zato, ker ga ves čas srečujejo srečnega in zadovoljnega.

image
Tudi doma se veliko smeji, saj je humor zanj nekaj naravnega. FOTO: ŽIGA CULIBERG
»Takšen pač sem, imam prelepo življenje, da bi si ga uničeval s temi neumnimi substancami. Ničkolikokrat so mi določeni ljudje v obraz vrgli, da sem skupaj z njimi jemal mamila. No, to pa mi dvigne pritisk, pokvari večer. Ne morem verjeti, da so ljudje sposobni izgovoriti takšno laž, zato vsem, ki to počnejo, svetujem obisk psihiatra,« še pravi Mulej in doda, da je od nekdaj menil, da mamila uživajo šibki in nesamozavestni ljudje. »Tako jaz gledam na te ljudi, me pa ne motijo, konec koncev nisem pravi naslov, da bi kogar koli sodil. Res pa je, da se ljudem na takšnih substancah poskušam izogniti v širokem loku, kar je pravzaprav težko, sej je čedalje več takšnih, ki se vdajajo opojnim substancam. Žalostno je, da smo danes prišli do tega, da je človek, ki ne jemlje mamil, čudak. Jaz pa sem denimo najbolj šokiran, da ljudje, ki počnejo takšne stvari, dejansko ne vidijo, da so čudaki oni sami,« še pravi Mulej, ki zavistnežem, ki ga obrekujejo, svetuje, naj ga nikar ne mečejo v isti koš z ljudmi, ki so podlegli svoji šibkosti.

Imam prelepo življenje, da bi si ga uničeval s temi neumnimi substancami.

Verjamemo, da bo 43-letnik, ki je človek pozitivnih misli, čez čas pozabil na tiste, ki mu želijo slabo, in bo znal vse skupaj nekoč obrniti na šalo. »Življenje je le kratek postanek na zemlji, zato ga preživimo nasmejani in nafilani s pozitivo,« nam je še pred kratkim dejal Mulej in dodal, da mu je srčno žal, da se ljudje čedalje manj smejijo. »Težav ni, so le manjše težavice, ki so lažje rešljive. Zjutraj, ko se zbudite, si nadenite nasmešek in ga nosite skozi ves dan, obljubim vam, da vam bo lepše!« nas je navdihnil z optimizmom. 
Deli s prijatelji