DIVA V KOPALKAH

Mokra Helena navdušila, komentirala tudi Petra Krčmar (FOTO)

Objavljeno 15. september 2020 18.33 | Posodobljeno 15. september 2020 21.10 | Piše: T. V.

Pevska diva ve, kako pritegniti pozornost.

Helena Blagne. FOTO: Instagram, Helena Blagne
Helena Blagne si je že davno prislužila naziv dive med pevkami na slovenski estradi. Čeprav se na njej z leti pojavljajo vedno nova imena, Helena ostaja ena najbolj priljubljenih in prepoznavnih slovenskih pevk. Da ji zob časa ne pride do živega, dokazuje vedno znova tudi z objavami na družbenih omrežjih.
 
Preberite tudi:
V takšnem razkošju živi Helena Blagne (FOTO)

image
Helena Blagne in komentar Petre Krčmar. FOTO: Instagram, Helena Blagne
Tokrat je (ponovno) navdušila z objavo v kopalkah. Z mokrimi lasmi se v bazenu predaja sončnim žarkom, oboževalci pa so nad fotografijami navdušeni. Za 56-letnico imajo samo persežke: kraljica, lepotica, grška boginja. Eden izmed oboževalcev je bil posebej navihan in je pod fotografijo zapisal: »Mokrota je čez vse.«

Fotografije pa sta komentirali tudi voditeljica z nacionalke Ana Tavčar, ki je Heleno označila za »Divo«, in voditeljica z naše največje komercialne televizije Pop TV Petra Kerčmar, ki je pevki polaskala z: »Najlepša.« Dodala je še nekaj poljubčkov in srce, Helena pa ji je odgovorila z emotikonom metulja in srca.

Helena je pred časom oboževalcem razkrila, kako jo je opeklo sonce v kopalkah, ko je še pred epidemijo koronavirusa pri nas uživala na Tajskem.
Deli s prijatelji