KMETIJA

Mokra dekleta so si privoščila zabavo: padel je udarec po zadnjici

Dominik je šokiral družino.
Fotografija: Privoščile so si nekaj sprostitve. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Privoščile so si nekaj sprostitve. FOTO: Voyo

Na kmetiji je napočil dan, ko je gospodarica Nada prišla ocenit delo  tekmovalcev. Bila je navdušena nad redom v sobah in kopalnici, presenetili so jo s pašnikom, ki so ga postavili, čeprav niso dobili te naloge. Ocenila je, da si zaslužijo ne pet, ampak šest zvezdic, nad čimer so bili tekmovalci navdušeni. Glava družine Franc je Nadi celo dal poljub na lice.

Medtem ko je Nada razmišljala, s čim jih bo nagradila, pa so se tekmovalci lotili malenkosti, s katerimi ni bila najzadovoljnejša. Ženske so se lotile čiščenja traktorja in moški so imeli kaj videti, ko so se v kratkih majicah in premočene plazile po tem nepogrešljivem orodju za kmete.


»Moker si, drgneš in se 'drajsaš'«


Lina je priznala, da traktor sploh ni bil umazan, ampak so se ga lotile bolj zato, da so se osvežile in popestrile dan. Navihani Lina in Tjaša sta začeli umivati noge Romani, ki je uživala: »Moker si, drgneš in se 'drajsaš'.« Tjaša je tudi lopnila Lino po zadnjici, ta pa je dejala, da bi raje videla, da bi jo Aljaž, saj ga zelo pogreša. Ambrož je priznal, da bi bil zelo rad na mestu traktorja, tako da bi 'obdelale' njega.


Dominik šokiral vse


Pred prvo borbo v areni sta se dvobojevalca podala v kajžo. Pred odhodom je Dominik priznal Niki, da ne gre spat v kajžo, kar je kasneje sporočil še preostalim članom družine. Družina je bila šokirana, češ da pravila so pravila. V kajžo je nato odšel samo Jan, ki se mu ni zdelo prav, da Dominik ni hotel v kajžo, prav tako zadnje tri dni sploh ni hotel delati.

image_alt
Par ni zdržal pritiska v Kmetiji? Po izpadu v šovu naj bi bila oba samska

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije