KMETIJA 2019

Močno je treslo, sedla je »na ta velik šalthebl«

Videla je iskrice v Marjaninih očeh.
Fotografija: V traktorju je bilo veselo. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
V traktorju je bilo veselo. FOTO: Voyo.si

Za kmete je traktor ena večjih atrakcij na kmetiji, pa ne le za fante, tudi dame so kar stale v vrsti, da bi se zapeljale z njim. Tanja je svoje mesto v traktorju, za volan katerega je sedel Jan, prepustila Marjani, češ da to zasluži, ker se je tistega dne borila v areni. »Ko sem videla iskrice v Marjaninih očeh, si res nisem mogla pomagati, da je ne bi povabila na 'ta velik šalthebl',« je dejala Tanja.
 
»Raje bi videla, če greš tudi ti zraven, ker se ga malo bojim,« je priznala Marijana. »'Šalthebla' ali Jana?« je zanimalo Tanjo, Marjana pa je priznala, da »Jana, ker zna biti nagajiv«. Tako sta se obe spravili v traktor, Tanja pa je ob plezanju na drugo stran voznika mlajšemu izmed dvojčkov Klobasa sedla v naročje.

Jan je dal pobudo, da se zapeljejo s traktorjem. FOTO: Voyo.si
Jan je dal pobudo, da se zapeljejo s traktorjem. FOTO: Voyo.si
 
In tako so se vsi trije v traktorju zapeljali po posesti. »Jaz si tako želim na randi se peljati s traktorjem ali pa vsaj en krog po kmetiji,« je bila navdušena 59-letnica iz Novega mesta. Med vožnjo ni manjkalo smeha navdušenih dam. »Preveč trese, bolj kot na čolnu,« je Janovo vožnjo komentirala Marjana, ki je pred leti tudi sama vozila traktor, a se ni spomnila, da bi tako treslo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije