LJUBEZEN PO DOMAČE

Mislil, da je konec, Jacqueline nato šokirala vse (FOTO)

Objavljeno 22. november 2020 20.15 | Posodobljeno 22. november 2020 21.55 | Piše: M. U.
Ključne besede: Ljubezen po domače

V ljubezenskem šovu je bila na vrsti izločitev.

Maj se je poslovil. FOTO: Voyo
V šovu Ljubezen po domače se presenečenja nadaljujejo. Tokrat je morala Jacqueline sporočiti, od katera od fantov se bo poslovila. No, ti so, kot smo že poročali, v druženju s prelestno lepotico do zdaj kar uživali. Še posebej, ko so jo morali masirati. Še pred odločitvijo pa so fantje debatirali o tem, kakšne so njihove možnosti. 
 

Dotiki v džakuziju


»Ko sva bila skupaj v džakuziju, sva se dotikala, zbudila se je strast,« smo lahko slišali od Boštjana. Ta je tudi dejal, da je Miran »'presmotan' za Jacqueline«. »Prestar je zanjo, ni po njenem okusu,« je utemeljil svojo izjavo. Vsi pa so se strinjali, da so na trnih. »Meni gre kar na jok, ko jo vidim,« pa je dodal Miran. 
image
Fantje so bili na trnih. FOTO: Voyo

Nato je Maj povedal Jacqueline, o čem so fantje debatirali, je pa dodala, da morda Boštjan preveč pričakuje in da je ljubosumen na ostale fante. 

A trenutek resnice je prišel in Jacqueline je pred odločitvijo dejala :»Ko sem zagledala fante, kako stojijo nasproti mene, se mi je zdelo, kot da čakajo na strel.«
 

Pošalila se je z Boštjanom


Tako sta Sandi in Miran prva izvedela, da ostajata še naprej v boju za njeno srce. Pri Boštjanu pa se je pošalila, da mora domov, zato je bil popolnoma šokiran ter žalosten. Ko je izvedel, da ostaja, pa je bil seveda vidno presenečen in vesel. »Me je 'nahecala' in hkrati zelo prestrašila, ker 'se mi res gre', da jo osvojim,« je ob tem dejal Boštjan. 

No, Maj pa ni bil presenečen, da odhaja domov, saj sta se z Jacqueline o tem pogovorila že prej.

Deli s prijatelji