SLAVKO BOBOVNIK

Milijonar: »Manjka iskrivi, duhoviti, poredni, radovedni Jonas«

Objavljeno 10. marec 2019 16.38 | Posodobljeno 10. marec 2019 16.39 | Piše: N. K.

Upokojeni televizijec v novi vlogi. Na Planetu vodi priljubljeni kviz Milijonar.

Nekateri so gledali Slavka, mislili pa na Jonasa. FOTO: Planet Tv
Slavko Bobovnik se je kmalu potem, ko se je po dolgih letih poslovil od vodenja Odmevov na nacionalki, vrnil na male zaslone. Dolgoletni voditelj in novinar na Televiziji Slovenija je razveselil mnoge Slovence, saj se je na Planet TV vrnil nekdaj priljubljeni kviz Milijonar.
image
Nekateri so gledali Slavka, mislili pa na Jonasa. FOTO: Planet Tv

V prvi oddaji so se na vročem stolu preizkusili trije tekmovalci, med njimi Tina Pertinač iz Maribora, ki so jo ljubitelji resničnostnih šovov lahko spremljali v oddaji Bilo je nekoč na Planetu. Tina je na prvih pet vprašanj odgovorila brez težav, pri šestem pa se ji je zataknilo.

Potem ko je za izhod v sili uporabila glas ljudstva, ki ji odločitve ni preveč olajšal, se je odločila, da bo nekoliko tvegala, in izbrala odgovor B. Tveganje se ji ni izšlo, saj je bil njen odgovor napačen, vseeno pa je v žep na koncu pospravila 300 evrov.
image
Tini se je pri tem vprašanju zataknilo. FOTO: Planet Tv

Po izkušnji na vročem stolu je Tina priznala, da je do voditelja čutila nekaj strahospoštovanja. Izkupiček bo porabila za nakup vstopnic za nogometne tekme, poroča Planet TV.

Prva oddaja slavnega Milijonarja je v javnosti naletela na različne odzive; nekatere je zmotila višina glavne nagrade, ki znaša 100 tisočakov, kar ni niti blizu milijona, kot obljublja ime kviza, drugi pa v vlogi voditelja pogrešajo Jonasa Žnidaršiča.
Tina je priznala, da je do voditelja čutila nekaj strahospoštovanja.


»Manjka iskrivi, duhoviti, poredni, radovedni Jonas,« je zapisala ena od uporabnic twitterja. Po drugi strani del slovenske javnosti ostaja zvest priljubljenemu voditelju brez dlake na jeziku, Bobovnik jih je v novi vlogi enostavno navdušil. 
Deli s prijatelji