NOVA PARODIJA

Melania Trump obiskala Slovenijo? (VIDEO)

Ne, to ni Melania, to je Klemen Slakonja.
Fotografija: Klemen Slakonja kot Melania Trump. FOTO: Klemen Slakonja
Odpri galerijo
Klemen Slakonja kot Melania Trump. FOTO: Klemen Slakonja

Priljubljeni slovenski igralec in imitator Klemen Slakonja ima nov video, v katerem preoblečen v prvo damo Amerike predstavlja Slovenijo, njen domači kraj Sevnico in ostale slovenske atrakcije ter znamenitosti. Tisti, ki so se veselili, da bodo slišali, kako bo zvenelo, če bi Melania pela, pa bodo razočarani.

»Zaradi mene ima Sevnica zdaj tri turistične znamenitosti. Moj dom ter torto in pito, ki sta poimenovani po meni,« je dejal.



Sicer pa ni pričakovati, da bi ameriški predsednik Donald Trump in Melania v kratkem obiskala Sloveniji. Odkar je zapustila svojo domovino, se ni vračala pogosto. Javno znano je, da sta z Donaldom Slovenijo obiskala junija 2002, ko sta z njegovim zasebnim letalom pristala na Brniku. Tam so ju pričakali njeni starši. Odpeljali so se na Bled, kjer naj bi se zadržali zgolj tri ure.

Velika vrnitev Klemna Slakonje

Slakonja je sicer pred tremi tedni po nekajletni odsotnosti predstavil nov spot Luka Dončić My Name Is Luka, ki ima na youtubu nekaj manj kot milijon ogledov. Največji uspeh je doživel s parodijo na Vladimirja PutinaPutin, Putout, ki ima danes na youtubu že skoraj 29 milijonov ogledov. Parodiji o Donaldu Trumpu in Angeli Merkel Putinovega uspeha nista ponovili, vsaka zase sta dosegli zavidanja vrednih več kot sedem milijonov ogledov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije