NOVA PESEM

Manca Špik v težavah, prijatelje prosila za pomoč

Objavljeno 03. april 2020 07.26 | Posodobljeno 03. april 2020 08.20 | Piše: N. Č.

Pevka je izdala novo skladbo in pojasnila, da so morali zadnji hip spremeniti načrte pri snemanju videospota.

Manca Špik. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Priljubljena slovenska pevka Manca Špik se je vse od decembra veselila izida nove skladbe Nocoj in videospota zanjo, ki ga je predstavila ravno te dni. Ta veseli dan za glasbenike, ko predstavljajo svoje nove izdelke, bi zaradi razmer s koronavirusom skoraj prestavili, če ji na pomoč ne bi priskočili prijatelji.

Kadri za njeno romantično, a temperamentno pesem Nocoj bi morali biti posneti v Opatiji, a so se ravno takrat začele zaostrovati razmere. Idejo so opustili in jo prilagoditi novim razmeram. »Rezervirano smo že imeli lokacijo in v rokah dovoljenje za snemanje v Opatiji, kjer naj bi posneli zgodbo videospota. Igralci, statisti, ekipa ... Vse je bilo rezervirano in pripravljeno. Tik pred tem so se začele zaostrovati razmere na mejah, zato smo tako rekoč čez noč morali odpovedati vse. Sesulo me je, saj sem mislila, da skladbe ne bom mogla predstaviti ljudem, a tega sem se veselila vse od decembra, ko smo jo začeli snemati,« je za Slovenske novice povedala Manca.


Nastopila je tudi Mančina hči Lana


Manjkal je torej še en kader. Kako so ga končali? »Osebno sem preklicala kar lepo število prijateljev iz medijskega sveta in jih prosila za uslugo, da posebej za moj videospot posnamejo nekaj simpatičnih domačih videov. Odziv je bil nad pričakovanji! Prejeli smo toliko posnetkov, da smo bili pred težko nalogo, kako izbrati le najboljše, saj za vse ni bilo dovolj prostora v spotu. V valu navdušenja sem še sama pograbila telefon, prijela za rokico mojo hčerko Lano in sva posneli nekaj prav prisrčnih kadrov, ki jih tudi lahko vidite v spotu,« je pojasnila Manca.V najnovejšem Mančinem potu se tako predstavljajo številni znani obrazi v svojih domovih in na vrtovih. Poleg Mance so delček svojih družin delili tudi Isaac Palma, in sicer ženo Patricijo in malo Isabello, pevec skupine Gadi David Novak hčerkici, Nika Zorjan sestro Evo, Dejan Kranjc svojo babi Ano, Ula Ložar sestro Piko, David Urankar sina Nelsa ...
Deli s prijatelji