Mahnič Rosviti priznal, da se boji takšnih žensk (VIDEO)

Poslanec SDS zatrjuje, da policistom ali policistkam nikdar ne bi grozil.
Fotografija: Rosvita Pesek in Žan Mahnič. FOTO: RTV Slovenija
Odpri galerijo
Rosvita Pesek in Žan Mahnič. FOTO: RTV Slovenija

Poslanec SDS Žan Mahnič je v sinočnjih Odmevih pri Rosviti Pesek med drugim pojasnjeval domnevne grožnje, ki naj bi jih med preiskavo, ki jo je izvedla Komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS) na Nacionalnem preiskovalnem uradu (NPU), izrekel direktorici policije Tatjani Bobnar. Dejal naj bi ji namreč, naj pomisli na svojo prihodnost.
 

Preberite tudi: Mahnič zavrtel posnetek Židana: Če to drži, gre za največjo afero v zgodovini slovenske politike (VIDEO)



Mahnič je v Odmevih pojasnil, da je bila njegova izjava vzeta iz konteksta. Bobnarjevi naj bi dejal le, če ve, da policija deluje politično in nezakonito ter to prikriva, da mora biti ovadena.

 »Gospa Pesek, kateri normalni državljan bi grozil policistu ali policistki? Jaz jim nikoli ne grozim, vedno sem prijazen, tudi takrat, ko mi napišejo kazen,« je dejal. Ta ga je vprašala, kako bi pa on razumel tovrstne besede, ki jih politik izreče ženski. »Do žensk v uniformah imam ne samo spoštovanje, temveč tudi strahospoštovanje,« je še zagotovil poslanec SDS.

Več pa v spodnjem videu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije