ZABAVNA IN SPROŠČENA

Luka Dončić in Bobi, Balkanca, ki poskrbita za zabavo (FOTO in VIDEO)

Dallas nazdravlja ponovni združitvi Luke in Bobana.
Fotografija: Boban Marjanović in Luka Dončić na zabavi na Dvorcu Zemono. FOTO: Twitter, Dallas
Odpri galerijo
Boban Marjanović in Luka Dončić na zabavi na Dvorcu Zemono. FOTO: Twitter, Dallas

»Bobi in Luka sta spet združena. To so dobri občutki,« so zapisali pri klubu Dallas Mavericks, s katerim je pred dnevi slovenski superzvezdnik Luka Dončić podpisal novo milijonsko pogodbo. 

Prav tako v Ljubljani pa je z Dallasom novo pogodbo podpisal srbski košarkar Boban Marjanović. To je klub objavil le nekaj minut za tem, ko je bilo jasno, da tudi Luka ostaja pri Dallasu. 


image_alt
Severina opisala svoje občutke, ko je pela Luki Dončiću in druščini (FOTO)

Omenjena košarkarja, srbski in slovenski, polnita naslovnice časopisov in TV-oddaj, saj sta na terenu večkrat uprizorila pravi šov. Seveda s košarko, a tudi s svojimi šalami. Pravijo, da poskrbita za dobro vzdušje v garderobi. Spomnimo samo na njun ples sredi igrišča ...224 centimetrov visoki Bobi in naš 22-letni zvezdnik s širokim nasmehom sta vselej prava paša za oči. Marjanović tako ni manjkal niti na Dončićevi zabavi na Dvorcu Zemono ob vrnitvi z olimpijskih iger. 

Enkrat so novinarji Marjanovića vprašali o njunem odnosu v garderobi. »Kot butec in butec sva (po filmu iz leta 1994, v katerem igrata Jim Carey in Jeff Daniels, op. p.). Lahko ugibate, kdo je kdo. Zabavava se.«


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije