ŠTAJERSKI BRENDI

Ljudem krajša čas z vici

Štajerskega Brendija poznajo kot velikega šaljivca
Fotografija: Izolacijo premaguje z veliko humorja. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Izolacijo premaguje z veliko humorja. FOTO: OSEBNI ARHIV

Čeprav službuje v računovodskem servisu in mora biti pri delu natančen in resen, je Štajerski Brendi po značaju veseljak. Kako ne bi bil, saj je vendarle muzikant, ki ljudem rad prepeva, zabava pa jih tudi s šalami. Teh pozna, kot pravijo njegovi znanci in prijatelji, vsaj milijon. Jih pa tudi zbira. Vsako šalo, ki jo sliši, si zabeleži in jo deli naprej.


Pripoveduje jih na druženjih, objavlja na svojem profilu na facebooku in tako naprej. Ker se v teh dneh zaradi nevarnosti koronavirusa tudi sam ravna po navodilih in dela po pameti, za pokanje šal v družbi žal trenutno ni priložnosti. To sicer že pogreša, a glede na resnost in nevarnost se pazi in ne ogroža ne sebe ne drugih.

»Saj bo dovolj priložnosti, da nadoknadimo, ko bo čas in ko se bo vse umirilo,« pravi. Za širjenje optimizma in boljše volje v kaotičnem položaju se ni pridružil le kolegom ter ljubiteljem glasbe, ki so v vseslovenski akciji zapeli na balkonih, oknih, ampak pridno pripoveduje tudi vice. Menda so ljudem najbolj všeč šale o blondinkah. »Mislim, da je to najmanj, kar kot glasbenik lahko naredim. Obenem je veliko, saj je ni čez dobro voljo. Te pa potrebujemo v teh dneh vsi, brez izjem. Upam, da bomo tudi z glasbo, vici in smehom lažje in v čim večjem številu prebrodili to kaotično in nevarno obdobje,« pravi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije