LJUBEZEN PO DOMAČE

Ljubosumni izpad: Ne moreš se po njem plaziti samo zaradi šova

Drama med puncami, Katarina ljubosumna zaradi Sabine, ki je pred ostalimi prišla na kmetijo k Janezu.
Fotografija: Janez in Sabina. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Janez in Sabina. FOTO: Voyo

V šovu Ljubezen po domače je bila spet drama. Na Janezovi kmetiji na Dolenjskem so se namreč zbrala dekleta, a kaj, ko je Sabina prišla pred ostalimi konkurentkami. Janez ji je ob prihodu dal darilo, lepo rožo. Sabina pa je dejala, da je ponosna in vesela, sploh ker je bila roža rdeča, njene barve torej. »Sploh ko sem vedela, da grem k tebi, sem kar letela po zraku«, je vzhičeno razložila.

»A sem dobra?« je zanimalo Sabino.« Si,« je bil jasen Janez. Da je »zatreskan« vanjo, je Sabina kmalu opazila. Janez pa je povedal, da ima rad odkrite ljudi, in je Sabini sporočil, da se že veseli, da bo kuhala zanj.
 

Nezadovoljna dekleta, ker jih je Sabina prehitela


No, ostala dekleta pa niso bilo najbolj zadovoljna, da jih je Sabina prehitela ter da jih Janez ni pričakal tako kot Sabino. Mirjana je bila šokirana in se ji je zdelo bizarno, ko je videla, da je Sabina že tam. Katarina je dejala, da je imela čuden občutek, da ni sam. »To ni fer,« je poudarila in priznala, da je ljubosumna na Sabino.

Sabina pa je povedala, da se Janez tušira in da mu je umila hrbet. »Ne moreš se po njem plaziti samo zaradi šova, potem pa o njem grdo govoriti in pričakovati, da te bo izbral,« je bila na Sabino kar jezna Katarina. No, tudi Danici ni bilo všeč, da jih Janez ni pričakal in da se je še »'rihtal'«, čeprav je vedel, kdaj pridejo.
 

Katarinina energija ubija Sabino


A po vseh zapletih je Janez vendarle izbral tisto, ki jo je prvo odpeljal na zmenek. Ta srečnica je bila Danica.

Sabino pa je zanimalo, zakaj je Katarina jezna nanjo. Menila je, da je to zaradi Janeza, a je Katarina povedala, da je razlog drugje. Žalostna je bila, ker je bilo nekaj narobe z njenim očetom. A Sabina ji ni verjela. Menila je, da sta kriva njena »ubijalska« energija in ljubosumje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije